Windows 11 första beta tillgänglig nu, lovande mer stabila byggnader | Betrodda recensioner

0 Shares

Microsoft har tillkännagett den första Windows 11-beta, en viktig milstolpe på vägen till den fullständiga utgåvan av den förnyade driftssäsongen senare i år.

Den första betaversionen är nu tillgänglig för medlemmar i Windows Insider -programmet och är en mycket mer stabil version jämfört med “Dev Channel” -förhandsgranskningen som Microsoft har erbjudit fram till nu.

Även om det hade varit tillgängligt för allmänheten, hade Microsoft bara rekommenderat Dev-versionen för “högtekniska användare” på grund av mindre polerade delar av programvaran som fortfarande utvecklas.

Den nya beta -lanseringen öppnar dörren för fler som vill testa Windows 11 innan den kommer, även om vi fortfarande rekommenderar att göra detta på en sekundär maskin. Microsoft säger dock att några kända problem har åtgärdats sedan den senaste utgåvan. Om du är intresserad kan du gå med i Windows Insider -programmet här.

Windows 11 Insider Preview Build 22000.100, som officiellt kallad, är nu tillgänglig i betakanalen. Där säger Microsoft att Betakanalen är “perfekt för tidiga användare. Dessa Windows 11 -versioner kommer att vara mer tillförlitliga än versioner från vår Dev -kanal med uppdateringar som validerats av Microsoft. Din feedback har störst effekt här. ”

Microsoft säger också att företaget under en begränsad tid gör det möjligt för användare att byta från Dev till Beta -kanaler utan att behöva göra en ren installation.

I ett blogginlägg tillägger företaget: ”Om du befinner dig på Dev -kanalen, skulle det nu vara rätt tid att överväga att byta till Betakanalen om du vill fortsätta på mer stabiliserade versioner av Windows 11. För er som är nya på Windows Insider -program och flygning av OS -uppdateringar – kolla in den här artikeln för hur flygning fungerar. (Vi använder termen “flyger” för aktiviteten att släppa nya OS -uppdateringar till Insiders.) “

Självklart kommer användarna fortfarande att behöva avgöra om deras dator är kompatibel med Windows 11, vilket inte har varit rakt fram till nu. Microsoft publicerade de lägsta specifikationerna som krävdes redan i juni, men det har varit många gissningar sedan, med Microsoft som fortfarande fastställer de exakta kraven.

0 Shares