Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Will Smith erkänner vad den sämsta filmen i hela hans karriär är

En av de mest kända skådespelarna i filmhistorien, särskilt på tal om action och komedi, kan vara Will Smith. Skådespelaren, rapparen, filmproducenten och musikproducenten har spelat in i många timmar. En överraskning har dock kommit från den här skådespelarens hand i en av hans senaste intervjuer. I den, öppet och diskret, har han offentligt erkänd vad som är (enligt din åsikt) sämsta filmen som någonsin gjorts. Vi berättar allt om deras uttalanden.

En mycket komplett filmkarriär

Sanningen är att filmerna och tv-serierna som utgör den här skådespelarens filmkarriär inte är precis få. Närmare bestämt började han sina äventyr i den välkända tv-serien av Prinsen av Bel Air, där Will var huvudpersonen, som lyckades hålla sig på luften i 6 år.

21 år efter sitt första framträdande på den lilla skärmen har Will Smith varit en del av mer än 35 serier och filmer. Alla har förstås inte gjort succé i publiken eller i kassan. Även om vi kan komma ihåg fantastiska titlar som:

Kort sagt en skådespelarkarriär som har gett honom de framgångar och triumfer som denna skådespelare har fått, som till exempel flera Oscarsnomineringar. Du kan dock inte alltid ge 100%, eller så tänker Will på några av sina filmframträdanden.

Will Smith erkänner sin sämsta film hittills

Som vi nämnde för några rader sedan, i en nyligen intervju som GQ-mediet har gjort den här skådespelaren har han pratat lite om vad han anser ha varit hans bästa och sämsta framträdanden på den stora skärmen.

På tal om det bästa, jag tror att det skulle vara ett band mellan de första filmerna av Män i svart Y Söker efter lycka. Av olika anledningar är det två nästan perfekta filmer för mig.

Å andra sidan, när det kommer till att prata om de framträdanden vars resultat han gillade minst, har Will det lika tydligt:

Wild vilda västern Det är bara en tagg i ögonen på mig Att se mig själv omgiven av pojkar… Jag gillar det inte.

I fallet med Men in Black-filmerna var dessa en riktig framgång för skådespelare och biljettkassan av båda. Å andra sidan gav rollen han spelade i filmen In Pursuit of Happiness honom nomineringen för Oscarspriser som bästa skådespelare.

Men den kritik som vid den tiden publicerades av Wild vilda västern De gjorde det ganska tydligt. Det var varken det mest älskade av kritiker eller av allmänheten och nu står det klart för oss att varken av skådespelaren själv. Denna titel kunde till och med ha varit anledningen till att Will Smith inte deltog i en annan som var mycket mer framgångsrik: The Matrix.