WhatsApp Web lÄter dig nu skapa klistermÀrken pÄ din PC

0 Shares

Funktionen har slÀppts för alla WhatsApp Web-anvÀndare, men den fungerar bara pÄ datorn

WhatsApp har lÀnge stöttat dem (klistermÀrken), men jÀmfört med hur konkurrenterna hanterar dem Àr det knepigt att skapa dina genom appar frÄn tredje part. Men det kan Àndras, eftersom whatsapp webb lÄter dig nu skapa dina egna klistermÀrken frÄn befintliga bilder pÄ din dator.

NĂ€r du drar dekalvĂ€ljaren i WhatsApp Web via genvĂ€gen bredvid textinmatningsfĂ€ltet, kommer du att mĂ€rka en ny “Skapa” genvĂ€g som det första förslaget i den nyligen anvĂ€nda klistermĂ€rkesöversikten. Klicka pĂ„ den och WhatsApp visar en dialogruta för systemfilvĂ€ljare, sĂ„ att du kan vĂ€lja en bild som du vill anvĂ€nda som klistermĂ€rke.

Skapa klistermÀrken pÄ WhatsApp Web

Appen kastar dig sedan in i sin egen bildredigerare, och precis som alla andra mediefiler du vill dela kan du vÀlja att klippa ut den, lÀgga till text och till och med andra klistermÀrken för att skapa den perfekta gestaltningen av dina kÀnslor. .

Skapa klistermÀrken pÄ WhatsApp Web

KlistermÀrken skapade pÄ WhatsApp Web fungerar inte pÄ mobilen

Men det finns nĂ„gra övervĂ€ganden. Å ena sidan kommer du inte att kunna anvĂ€nda dina nyskapade klistermĂ€rken pĂ„ din mobil – den synkroniseras bara mellan dina WhatsApp-skrivbordsklienter för tillfĂ€llet. Det betyder att du kan anvĂ€nda dina skapelser pĂ„ WhatsApp för skrivbordet, precis som Mac-appen, Ă€ven om den inte stöder att skapa klistermĂ€rken sjĂ€lv Ă€nnu – vilket dock bör komma nĂ€sta vecka.

Om du fortfarande vill dyka in i att skapa klistermĂ€rken, se till att ansluta din telefon till WhatsApp Web. För att göra detta trycker du pĂ„ överflödesmenyn i telefonens WhatsApp-version och gĂ„r till “LĂ€nkade enheter” och ansluter en ny enhet. FrĂ„n ditt skrivbord, besök web.whatsapp.com och skanna QR-koden som visas pĂ„ den webbplatsen med skannern som tillhandahĂ„lls av WhatsApp pĂ„ din telefon.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 Är med elektronik och telekom tills han bestÀmde sig för att Àgna sig 100 % Ät innehÄllsproduktion.

0 Shares