WhatsApp Web kommer automatiskt att förvandla foton till klistermärken

0 Shares

Ny funktionalitet kommer först för WhatsApp Web beta-användare, konvertering kommer att göras utan en annan app

En ny uppdatering av WhatsApp Web beta gav tips om en ny funktionalitet i budbäraren: möjligheten att automatiskt omvandla en bild i en statyett. För närvarande är detta endast möjligt genom en tredjepartsapplikation.

När det kommer till klistermärken är du van vid att se artiklar om nya klistermärken, men det kan ändras med den här uppdateringen.

WhatsApp utvecklar en ny funktion, för en framtida uppdatering, som låter dig konvertera dina bilder, vilka som helst, till klistermärken!

WhatsApp konverterar bild till klistermärke automatiskt

När den här funktionen är tillgänglig kommer det att finnas en ny dekalikon bredvid bildtextfältet. När du väljer den kommer bilden att skickas som ett klistermärke:

WhatsApp-klistermärkebild

Denna funktion är mycket användbar och låter dig snabbt skapa ett klistermärke från en bild, utan att använda någon tredjepartsapplikation! WhatsApp arbetar för närvarande inte med samma funktion i WhatsApp beta för Android och iOS.

Det här alternativet är under utveckling och kommer att finnas tillgängligt i en framtida uppdatering.

Kom ihåg att den här funktionen kommer först för beta-användare, om inte, så här gör du det.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares