Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Whatsapp Status upptåg: Topp 10 för dig

Letar du efter spratt för WhatsApp? I den här artikeln kommer vi att visa ett urval med flera av dem. Status är en mycket intressant WhatsApp-funktion som du förutom att skriva om din dag också kan lägga upp roliga saker. Så för att hjälpa dig välja de bästa har vi separerat några i den här frågan. Om du inte vet hur du anger status klickar du bara på den här artikeln så kommer du att omdirigeras till en artikel som hjälper dig.

Nu när du har sett artikeln och lärt dig hur du postar statusar, se nedan för de bästa WhatsApp-spelen du kan göra.

I den här artikeln hittar du:

De 10 bästa skämten för WhatsApp

1. För Netflix-älskare

Spratt för WhatsApp - Netflix-älskare

Om du älskar serier och vill ta reda på vilka dina vänner och släktingar också gillar, lägg upp det här skämtet på Whats App-status. Sedan är det bara att vänta på att svaren kommer. Du kommer definitivt att lära känna dina kontakter bättre och du kommer att kunna starta många konversationer eller till och med diskussioner om serier

2. 40 saker att göra innan du dör

WhatsApp-upptåg - 40 saker att göra innan du dör

I detta djupare WhatsApp-spel kan du och dina vänner visa dig vad du vill göra i livet. Du kan också visa upp och markera saker du redan har åstadkommit. Kanske med det här spelet kan du planera med dina vänner och familj för att uppfylla några av dessa mål med spelet. Naturligtvis behöver du inte uppfylla dessa mål trots allt, det är bara ett skämt.

3. Träffa dig själv på WhatsApp

spel för whatsapp - jag på whatsapp

Vi är alla olika människor, var och en har sitt eget sätt och egenheter. Så bland de bästa spelen för WhatsApp som kan läggas upp i statusen, använd den här och visa vilken typ av person du är och vad du gillar att göra. Det är troligt att dina vänner kommer att svara dig och du kommer att upptäcka att du har mycket gemensamt med andra människor. Genom att dela detta med andra får du antingen nya vänskaper eller stärker de du redan har. Lägg nu upp det här ett av de olika statusspratt vi ser

4. Spratt för Whastapp: Sluta

Stopp - status skämt

Stopp-skämtet är redan välkänt av allmänheten. Vad sägs om att föra henne till WhatsApp-status? Prata med dina vänner och familj och ange en tidsgräns för svar. Genom att göra detta kommer du att spela på samma sätt som du skulle göra personligen. Detta spel kommer definitivt att garantera roliga och roliga ögonblick.

5. Skäms inte ensam

whatsapp-spel - pinsamma situationer

Jag är säker på att vi alla har gått igenom en mycket skamlig situation. Om det inte har hänt ännu, var säker på att det fortfarande kommer att hända. Men det betyder inte att du måste gå igenom det här ensam. Dela detta skämt och se vad dina vänner och släktingar har gått igenom, det kommer att trösta ditt hjärta och minska skammen. Du kommer säkert att skratta högt och identifiera dig med andra.

6. vad man ska välja

WhatsApp-spel - det här eller det

Beslut och smaker, varje person är olika i detta avseende. Detta spel hjälper dig att känna smaken som var och en har. I det här spelet lägger vi in ​​resetema, men du kan hitta andra spel från andra ämnen och därmed identifiera dig med dina vänner. Lägg det till din status just nu och upptäck saker du inte visste om dina kontakter.

7. Jag har redan x jag aldrig

Jag har redan aldrig

Vi är inte stolta över allt vi gör i livet. Eller så kanske du inte ångrar det. Det här spelet hjälper dig att visa vad du har gjort eller inte gjort. Det här skämtet kan vara en källa till stor stolthet eller inte. Lägg upp det och lär känna dig själv förutom att lära känna dina vänner bättre.

8. Bingo

Bingo

Vissa människor gillar inte bingo eller tycker att det är tråkigt. Men tänk om det var ditt livs bingo? Du kommer definitivt att ha mycket roligt, och bli väldigt glad om du spelar bingo. Sammanlagt är det 20 artiklar. Lägg det nu i din status och se vem som får flest poäng, oavsett om det är du eller dina vänner.

9. 2 sanningar och 1 lögn

2 sanningar 1 lögn

Vi har redan sett många statusspel, men det här är väldigt roligt. Bara så att du förstår att det fungerar så här lägger du tre uppgifter, två är sanna, en är lögn och dina kontakter måste ta reda på det. Skratta högt och gör dina vänner nyfikna för att få veta mer om ditt liv. Det ska bli riktigt häftigt att dela och ha kul med det här spelet.

10. Är du redan vuxen?

vuxenlivets utmaning

Du går igenom mycket vuxenliv, men är det verkligen så? Är du redan i vuxen ålder? Använd detta spratt och bocka av allt du har varit med om. Kanske kommer du att bli överlycklig och se att du är i vuxen ålder, eller så blir du ledsen av att se att du inte har gått igenom allt som dina kontakter har gått igenom. Lägg upp nu och lär dig mer om whatsapp-spel.

avslutande

Vi hoppas att du har kul med dessa spel för WhatsApp och lär känna dig själv och dina vänner mer. Vilka gillade du mest från spelen vi såg? Låt oss veta i kommentarerna.