Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

WhatsApp-profilbilder: hur man placerar och justerar ett helt foto

WhatsApp profilbilder kan vara en verklig utmaning för vissa människor; både i att infoga dem i appen, såväl som i läget för att ta det perfekta fotot. Vi kommer att analysera några intressanta punkter om ämnet i den här artikeln, från hur du kan använda din profilbild på WhatsApp till tips om hur du tar bilderna.

I den här artikeln hittar du:

Hur man använder en profilbild på WhatsApp

Låt oss börja vår guide med att titta på det mest grundläggande av allt, vilket är hur du bäddar in fotot i din profil. Följ stegen nedan för att lägga till ett nytt foto i din profil.

 1. Öppna WhatsApp-appen.
 2. rör oss tre poäng, som finns i det övre högra hörnet.profilbilder whats app börja steg för steg
 3. Gå sedan till inställningar.välj alternativinställningarna
 4. På nästa panel klickar du på ditt namn.
 5. Slutligen öppnas din bild, och bredvid den kommer du att se en kameraikon, tryck på den.kameraikonen på bilden
 6. Tre alternativ kommer att visas för dig: ta bort fotot, Galleri eller Kamera.de visade alternativen
 • Det första alternativet kommer uppenbarligen att radera ditt foto och inte lämna något på din profil.
 • Det andra alternativet omdirigerar dig till ditt galleri där du kan välja och lägga upp ett nytt foto.
 • Det tredje och sista alternativet låter dig ta en ny profilbild direkt med din kamera.
 1. Efter att ha valt ett av alternativen kan du redigera fotot genom att beskära det, men det får vi se senare i artikeln.
 2. När du är klar med redigeringen trycker du bara på OK så läggs ditt nya foto till.

Eftersom profilbilden innefattar ett foto på dig finns det några sekretesstips som kan hjälpa dig att inte ge alla tillgång till ditt foto. Låt oss se nedan hur du ställer in sekretessen för din profilbild.

 1. Gå tillbaka till WhatsApp-appen och tryck igen på de tre prickarna i det övre högra hörnet.
 2. Gå sedan till inställningar.
 3. Välj avsnittet på den nya sidan konto och gå sedan till Integritet.välj sekretessalternativet
 4. På den här nya sidan kan du välja allt som dina kontakter ska se.
 5. I den här guiden talar vi om Profilbild, tryck sedan på det alternativet.gå till profilbilden
 6. Du kommer att kunna välja mellan: Allt, Mina kontakter och Ingen.alternativ att välja
 7. Efter att ha valt, kommer konfigurationen att accepteras, och kommer därmed att öka integriteten för din identitet.

Men, som vi sa, fokuserar den här guiden på profilfoton, men du kan välja att begränsa fler saker från dina kontakter. Vad kommer att involvera Senast sett, Notera, Status och mycket mer. Konfigurera sekretessalternativen efter eget tycke och gör ditt WhatsApp-konto säkrare.

I början av genomgången såg vi att när du infogar ditt foto kommer du att kunna redigera det, vilket innebär beskärning. Låt oss se nedan hur du beskär ditt foto och även hur du infogar det om du vill.

Hur man beskär en profilbild för WhatsApp

För att beskära ditt foto på WhatsApp, följ bara stegen för att infoga det, låt oss se igen i detalj vad du behöver göra och hur du gör det.

 1. Gå till WhatsApp och tryck på tre poäng som finns i det övre högra hörnet.
 2. Välj alternativ inställningar.
 3. Klicka på ditt namn och tryck på kameraikon.kameraikonen på bilden
 4. Välj bland alternativen Galleri och Kamera. Om du väljer alternativet Galleri kommer du att omdirigeras till din mobils Galleri. Om du väljer alternativet Kamera kommer du att kunna ta bilden direkt.de visade alternativen
 5. Nu när du har gått igenom ovanstående processer och valt ditt foto, är chansen stor att du kommer att vara i en redigeringspanel för fotot.
 6. För att beskära ditt foto, tryck bara på hörnen på den vita fyrkanten, så kommer all beskärning att göras, för allt utanför den.välj skärlinjer
 7. Storleken på torget och vad som finns inuti den blir din nya profilbild.
 8. Förutom beskärning ger den nedre ikonen i mitten möjlighet att vända fotot.
 9. Efter att ha redigerat efter eget tycke, tryck bara på OK och ditt nya foto kommer att ställas in.

Som vi har sett kan den vita klipptorget begränsa vissa saker. Så om du tog ett foto i full längd, hur lägger du till det i din obeskurna profil? Låt oss se detta nedan.

Hur man lägger en hel profilbild på WhatsApp

Mobiltelefoner är väldigt vana vid samma fotostil. Så när vi vill särskilja accepterar de inte alltid det. Det är dock möjligt att kringgå vissa regler då och då. Och här kommer vi att se hur man kan övervinna WhatsApp-profilfotostorleksbegränsningen. Appen i sig stöder inte detta, så du måste använda ett annat verktyg.

Inframe är en applikation som är tillgänglig för iOS och Android, för att ladda ner den klickar du bara på ditt operativsystem. Den har några annonser, men den är ren och har mycket funktionalitet. Men i den här guiden ska vi titta på att lägga till ett foto som går utöver storleksgränserna.

 1. När du har laddat ner Inframe-appen, gå till galleriikonen.
 2. Välj det foto du vill justera för WhatsApp.
 3. Sök på cirkelram i mitten.
 4. knacka Nästa.passa in i cirkeln
 5. Minska storleken på fotot genom att göra en nypgest med fingrarna. Justera tills fotot är innanför cirkeln.
 6. När du har justerat trycker du på Redo.

När processen är klar kommer bilden att sparas i galleriet. Lägg bara till det så ser du att hela fotot finns på din profil. En annan sak som många vill är att dölja bilden för alla eller ett fåtal personer, detta involverar integritetsinställningarna som vi redan har tittat på lite. Vi kommer att titta specifikt på detta nedan.

Hur du döljer din WhatsApp-profilbild

Låt oss se hur du kommer åt sekretesssektionen och döljer ditt foto för vissa personer. Följ steg för steg nedan för att göra detta.

 1. Gå till WhatsApp och tryck på tre poäng som finns i det övre högra hörnet.
 2. Välj alternativet för inställningar.välj alternativinställningarna
 3. Välj avsnittet på nästa sida konto och strax efter Integritet.Profilbilder på WhatsApp: tips om hur du använder 2
 4. På den här sidan kan du definiera vad folk ska se. För att dölja din profilbild, välj alternativet profilbild och lägg till Ingen eller Mina kontakter.dölja foton

På så sätt kommer ditt foto att döljas och inte alla kommer att ha tillgång till det. Men vad händer om du vill sätta ett anpassat foto på din profil? Många människor har laddat upp anime-bilder, låt oss se hur du förvandlar ditt foto till ett anime-foto.

Hur man förvandlar foto till anime profilbild

Webbplatsen Selfie 2 Waifu har en algoritm som låter dig förvandla dina bilder till en animestil. Låt oss se steg för steg nedan hur du gör denna transformation av ditt foto.

 1. Gå in på webbplatsen Selfie 2 Waifu klicka här.
 2. När du går in på sidan kommer du att se två olika alternativ, det första är att ta ditt foto direkt, det andra är att välja ett foto från ditt eget galleri.välj alternativ för ram
 3. Efter att ha valt bilden, nedan kommer samma bild att omvandlas till anime-stil. Ladda bara ner den och lägg till den i din WhatsApp-profil.

Du kommer att märka att bilden inte kommer att ha en särskilt hög upplösning. Men oroa dig inte, dessa profilbilder behöver inte särskilt hög upplösning. Innan vi avslutar, låt oss se några tips för att ta ett perfekt foto för din profil med hjälp av kameran.

Tips om hur du använder mobilkamera för att ta en profilbild

En undersökning publicerad i föreningens tidskrift, om psykologivetenskap, lyfte fram några moment som en profilbild måste ha för att göra ett gott intryck. Om du kom till slutsatsen att bilden måste följa följande standarder

 • Visa dina tänder när du ler.
 • Låt din käke kasta lite skugga på din hals.
 • Ta ett foto som visar axlar och ansikte eller midja mot ansikte.
 • Undvik att bära glasögon eller tillbehör som täcker dina ögon.

Naturligtvis är detta ganska relativt, eftersom olika människor tycker att andra typer av foton är bättre. Utöver dessa punkter har forskning visat att ta bilder på en bakgrundsbelyst bakgrund och vänd mot kameran är det bästa sättet att få den perfekta bilden. Le inte för mycket, titta direkt in i kameran och för att se mer naturlig ut följ kraven nedan.

 • Var ensam på bilden. Det vill säga inga djur, familj, vänner, logotyper osv.
 • Var inte på ett helt symmetriskt foto.
 • Ljuskällan måste vara framför personen.

Kom ihåg att för att lägga till profilbilder på WhatsApp, följ bara stegen från början och klicka på kameraikonen. Följ tipsen vi har sett så får du den perfekta profilbilden.

Ha perfekta profilbilder

Med den här omfattande guiden kommer du att kunna ställa in, redigera och ta de perfekta fotona. Berätta nu för oss, lyckades du följa alla steg vi såg? Tvivlade du på något? Låt oss veta i kommentarerna.