WhatsApp låter dig nu överföra chattar mellan Android och iOS

0 Shares

WhatsApp kommer med en väldigt cool ny funktion, speciellt för dem som byter enhet

I måndags (16) började WhatsApp släppa möjligheten att överföra konversationer mellan iPhone och Android-telefoner. Med den nya funktionen kommer användare att kunna överföra hela sin chatthistorik mellan smartphones.

WhatsApp tillåter överföring av konversationer

ny whatsapp-funktion

Enligt hemsidan är funktionaliteten endast tillgänglig för beta-användare, som har iOS 2.21.160.16 på enheten. Och för att processen ska fungera korrekt är det nödvändigt att installera Switch to Android-applikationen

För att överföringen ska gå smidigt är det viktigt att se till att den andra enheten har tillräckligt med utrymme. Utöver dessa krav kan själva applikationen begära några fler saker. För närvarande bör det nya verktyget endast utföra överföringar till Samsung-enheter.

Förra veckan tillkännagav Samsung själv ett partnerskap med WhatsApp för att säkerställa att nya Galaxy Z Fold 3 och Galaxy Z Flip 3 kommer att vara bland modellerna som är kompatibla med funktionen. Under de kommande dagarna kommer den som äger en Samsung med Android 10 eller högre att kunna använda funktionen. Den omvända överföringsvägen bör fortfarande ta ett tag att komma till appen.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

0 Shares