WhatsApp kommer att ha meddelanden som försvinner efter 24 timmar

0 Shares

Användaren kommer också att kunna välja att meddelanden försvinner efter 90 dagar eller 7 dagar

I november förra året introducerade WhatsApp funktionen som låter meddelanden försvinna efter 7 dagar. För några månader sedan började han även arbeta med funktionen där meddelanden försvinner efter att de lästs en gång. Nu, enligt information, kommer WhatsApp att ha meddelanden som försvinner först efter 24 timmar eller 90 dagar.

WhatsApp kommer också att lägga till ett annat alternativ för meddelandets utgång, och det är 90 dagar. Enligt skärmdumpen under funktionen kan användaren välja om han vill att meddelandet ska självförstöras inom 24 timmar, 7 dagar eller 90 dagar.

Det är värt att notera att alternativet endast dök upp i Android-versionen av WhatsApp Beta, men specifikt i version 2.21.9.6.

Det är inte känt exakt när den officiella versionen kommer, men det händer mycket att funktioner finns kvar i månader bara i betaversionen och, det har redan hänt, försvinner och aldrig når den officiella versionen.

Avatar av André Luiz

Grundare och chefredaktör för Tekimobile Media. Förutom att vara entreprenör arbetade han i 20 år med elektronik och telekom tills han bestämde sig för att ägna sig 100 % åt innehållsproduktion.

0 Shares