Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

WhatsApp kommer att ha en exklusiv chatt för att berätta om nya funktioner i appen

WhatsApp-applikationen kan ta emot en chatbot som kommer att ha alla nyheter om applikationens senaste uppdateringar!

WhatsApp förbereder något nytt för iPhone- och Android-ägare som har applikationen installerad, där plattformen kommer att informera dig via en chatt om alla nyheter om den senaste applikationsuppdateringen. Med detta kommer användare av snabbmeddelandeapplikationen att vara uppdaterade med alla nyheter.

Representativ bild av chatboten på Android. (Bild/reproduktion: Wabetainfo)

WhatsApp kommer att ha en exklusiv chatt för att berätta om nya funktioner i appen

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Om du håller dig lite på avstånd från applikationerna och inte följer alla nya funktioner i varje WhatsApp-uppdatering vet du förmodligen inte hur du ska använda den stora majoriteten av funktionerna som applikationen har att erbjuda. Men det är på väg att förändras med den senaste uppdateringen som kommer till Android- och iOS-enheter.

Hemsidan WABetaInfo postade idag (29), att det sociala nätverket genomgår utveckling där nästa uppdatering kommer att ta med en chatbot som kommer att informera om de senaste uppdateringarna som kommer. Av vad som är känt från informationen på webbplatsen fick de som deltar i betaprogrammet Google Play nyheter om den nya versionsuppdateringen “2.22.17.10”.

Detta är en ganska stor skillnad för det sociala nätverket som har för vana att presentera nyheterna om varje uppdatering på sina sociala nätverk, vilket slutar med att många användare av plattformen inte märks av det som bara använder applikationen för att kommunicera.

WhatsApp hade redan arbetat på sätt att informera användare om appens nya funktioner, till exempel i appens “Status”-sektion, som vid några tillfällen visade att nya funktioner kommer till appen.

Den nya chatboten kommer dock att göra något mer. Appen kommer att uppmuntra WhatsApp-användare att uppdatera appen för att dra nytta av nya uppdateringar.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING – OTZ

Uppenbarligen kommer applikationen också att ge tips och tricks som du kan göra i din applikation, vilket tydligen är ett försök att ta med alla “dolda” verktyg och resurser i WhatsApp så att användare inte hamnar bakom de som följer dem. plattformen på andra sociala nätverk.

Webbplatsen informerar också om att denna chatt är skrivskyddad och har end-to-end-kryptering så att meddelanden inte kan fångas upp av tredje part. Om du inte vill ta emot WhatsApp-meddelanden kan du blockera den här chatten i framtiden.

FORTSÄTTER EFTER ANNONSERING

Som en ny funktion som fortfarande är under utveckling vet vi inte när den kommer att finnas tillgänglig i den stabila versionen av applikationen, men eftersom det är något relativt väsentligt för att övervaka applikationer med samma syfte som WhatsApp hoppas vi att den nya funktionen kommer snart att bli tillgänglig.

Källa: