WhatsApp GB var ett alternativ i “blackout”, är det värt det?

0 Shares

Under Facebook blackout, som involverade det sociala nätverket, Instagram och WhatsApp, hände en ovanlig sak: mer än 100 000 människor anlände och letade efter en sak: information om appen WhatsApp GB. Men vad är det egentligen?

WhatsApp GB är en modifierad app

WhatsApp GB skakade under hösten av den normala versionen eftersom det är en modifierad version där folk “lurar” Facebook till att tro att dess användare använder originalversionen.

Dessa användare trodde att WhatsApp skulle fungera med den här versionen, vilket inte fungerade eftersom det använder Facebooks servrar.

DE GBWhatsApp – officiellt namn – är en kopia av WhatsApp som användare normalt ansluter till messengern, men appen har dussintals fler funktioner, som vi kommer att se.

Det är säkert?

Nej, det är inte 100% säkert. Även om den kommer åt den ursprungliga WhatsApp-servern, finns det ingen garanti för att ingen fångar upp dina meddelanden eller kryptering från början till slut.

Ett andra problem är var du laddar ner det från. Nyligen har en annan liknande modifierad app ägnat dagar åt att sprida ett farligt och avancerat virus till Android-telefoner, vilket har infekterat miljontals användare över hela världen.

Slutligen förbjuder Facebook självt användningen av applikationer som WhatsApp GB och hotar till och med att förbjuda användare som använder det.

WhatsApp GB-funktioner

Som vi sa är attraktionen för denna farliga version just dess egenskaper. I det här fallet går det inte att förneka att WhatsApp GB är mycket bättre än originalversionen. Nedan är några av dess funktioner:

 1. Två WhatsApp-konton på samma telefon: Det här är kanske den mest eftertraktade funktionen. Andra mods låter dig inte ha en annan WhatsApp installerad på samma telefon. Med GBWhatsApp är det möjligt.
 2. skicka större filer: WhatsApp har gränser för att skicka stora filer som videor. I GB WhatsApp är gränsen mycket högre. Du kommer att kunna dela videor på flera minuter utan att behöva oroa dig för att behöva klippa för att skicka.
 3. Skicka så många bilder du vill: På WhatsAppp GB kan du ladda upp hur många bilder du vill på en gång; i originalversionen kan endast 15 bilder skickas tillsammans.
 4. Dölj att du är online: Du kan dölja att du är online så att du kan se statusen för dina kontakter utan att de vet.
 5. Jättestor statistik: För dig som gillar att skriva långa texter på din Status tillåter GB upp till 250 tecken i ett enda inlägg.
 6. Ladda ner Friends Status: Du vet den där coola videon du såg på din väns status? Istället för att be om videon för den, ladda bara ner den direkt från appen.
 7. Integritet: Du kan dölja information som att skriva eller spela in ljud och låta dig hoppa över din senaste kontroll genom att välja en tid som ska visas som din senaste visning.
 8. Stäng av internet (DND): GBWhatsApp har en mycket intressant funktion, där det är möjligt för dig att stänga av internet endast från den, så att du kan hålla fokus på arbetet utan att störas av meddelanden.
 9. lösenord för konversationer: Genom att ladda ner den uppdaterade GBWhatsApp 2021 kommer du i den här versionen att kunna lägga lösenord i specifika konversationer istället för ett lösenord för hela applikationen.
 10. teman: När du laddar ner den uppdaterade Whatsapp gb har applikationen många temaalternativ så att du kan ge ett nytt ansikte till ditt sociala nätverk och lämna det med önskat utseende.
 11. Källor: GB WhatsAppupdate har också flera typsnitt så att du kan göra applikationen ännu mer med de funktioner du föredrar.
 12. Högkvalitativa foton: Du vet det där vackra fotot du tog, men WhatsApp förstör allt när du delar? GB gör inte det, det skickar originalfotot upp till 100M pixlar med överlägsen kvalitet, okomprimerat;
 13. Kvalitetsvideor: Att skicka videor via WhatsApp är hemskt. Den komprimerar maximalt och förstör all kvalitet. GB gör inte det, det skickar videon okomprimerad, med originalkvalitet.

Hur man säkert laddar ner WhatsApp GB

Om du fortfarande vill ladda ner WhatsAppp GB. Vi lyckades åtminstone göra apk-filen virusfri. Vi garanterar dock inte säkerheten vid användningen.

0 Shares