WhatsApp GB kan nu förvandla GIF till handelskort

0 Shares

WhatsApp GB i den nya uppdateringen kan konvertera en GIF-bild till ett klistermärke och sedan skicka den till den andra användaren.

WhatsApp GB, en modifierad applikation som förstärker WhatsApp-funktionerna, uppdaterades till version 15.30.0 och fick en ny funktion för älskare av animerade GIF-bilder.

Nu kommer det att vara möjligt att skicka en GIF med ett klistermärke tack vare den nya funktionen gif2sticker som automatiskt konverterar en bild i GIF-format till ett WhatsApp-klistermärke. För att ladda ner den nya versionen, klicka här.

Men vad är WhatsApp GB?

Om du kom så långt och gick vilse i det här suffixet “GB i namnet WhatsApp, vi ska förklara det för dig.

GBWhatsApp, mer känd som WhatsApp GB, är en modifierad applikation gjord av den ursprungliga WhatsApp-koden som tillhör Facebook.

De tar koden, lägger in några unika funktioner och gör sedan APK-filen tillgänglig.

Eftersom det är en kopia går det inte att hitta det i Google Play Store. Du måste installera det manuellt, som vi lär dig här.

Det är säkert?

Det är värt att notera att du inte kan garantera att det är säkert, du måste utsätta ditt konto för risker.

Så mycket som de lovar att inte ändra den ursprungliga WhatsApp end-to-end-krypteringen, finns det inget sätt att vara 100% säker på att de inte lägger någon form av skadlig kod i den. Dessutom håller Facebook alltid ett öga på vem som använder det och kan till och med förbjuda användare.

Vilka är funktionerna?

Nedan listar vi de viktigaste – inte alla – funktioner som den har.

 1. Två WhatsApp-konton på samma telefon: Det här är kanske den mest eftertraktade funktionen. Andra mods låter dig inte ha en annan WhatsApp installerad på samma telefon. Med GBWhatsApp är det möjligt.
 2. skicka större filer: WhatsApp har gränser för att skicka stora filer som videor. I GB WhatsApp är gränsen mycket högre. Du kommer att kunna dela videor på flera minuter utan att behöva oroa dig för att behöva klippa för att skicka.
 3. Skicka så många bilder du vill: På WhatsAppp GB kan du ladda upp hur många bilder du vill på en gång; i originalversionen kan endast 15 bilder skickas tillsammans.
 4. Dölj att du är online: Du kan dölja att du är online så att du kan se statusen för dina kontakter utan att de vet.
 5. Jättestor statistik: För dig som gillar att skriva långa texter på din Status tillåter GB upp till 250 tecken i ett enda inlägg.
 6. Ladda ner Friends Status: Du vet den där coola videon du såg på din väns status? Istället för att be om videon för den, ladda bara ner den direkt från appen.
 7. Integritet: Du kan dölja information som att skriva eller spela in ljud och låta dig hoppa över din senaste kontroll genom att välja en tid som ska visas som din senaste visning.
 8. Stäng av internet (DND): WhatsApp GB har en mycket intressant funktion, där du bara kan stänga av internet från den, så att du kan hålla fokus på arbetet utan att störas av meddelanden.
 9. lösenord för konversationer: Genom att ladda ner den uppdaterade WhatsApp GB 2021 kommer du att kunna lägga in ett lösenord i specifika konversationer i den här versionen istället för ett lösenord för hela applikationen.
 10. teman: När du laddar ner uppdaterad whatsapp gb har applikationen många temaalternativ så att du kan ge ett nytt ansikte till ditt sociala nätverk och lämna det med önskat utseende.
 11. Källor: Den uppdaterade Whatsapp GB har också flera typsnitt så att du kan göra appen ännu mer med de funktioner du föredrar.
 12. Högkvalitativa foton: Du vet det där vackra fotot du tog, men WhatsApp förstör allt när du delar? GB gör inte det, det skickar originalfotot upp till 100M pixlar med överlägsen kvalitet, okomprimerat;
 13. Kvalitetsvideor: Att skicka videor via WhatsApp är hemskt. Den komprimerar maximalt och förstör all kvalitet. GB gör inte det, det skickar videon okomprimerad, med originalkvalitet.

Avatar av skrivande

Artiklarna undertecknade av vår redaktion är samarbetsartiklar mellan redaktörer, bidragsgivare och vår artificiella intelligens (AI).

0 Shares