WhatsApp fungerar med två ljuduppspelnings- och inspelningsförbättringar

0 Shares

Telegram hade fram till för några veckor sedan med de bästa ljudfunktionalitet , där vi kunde välja uppspelningshastighet (1x eller 2x) , samt se en våggraf som gjorde att vi kunde se innan vi lyssnade på om det var ett mycket häftigt ljud eller inte, samt se om det finns några tysta delar som vi kan hoppa över.

WhatsApp innehåller förbättringar i röstmeddelanden

WhatsApp kopierade möjligheten att välja hastigheten på ljudet, och kunde också välja en bekvämare 1,5x , vilket gör det möjligt att spela upp ett snabbare ljud, men utan att förlora klarheten eftersom det kan hända i 2x, och det är inte nödvändigt att skicka ljudet från WhatsApp till text. WhatsApp tillät dock inte att veta den våggrafen, men det har ändrats i den senaste betan, där funktionen redan är aktiv .

De förloppsindikator som vi finner idag har en platt design och låter oss se vart ljudet tar vägen. Med den nya funktionen förvandlas den platta stapeln till små kolumner. Faktum är att vi inte bara kan se kolumner i ljudet när vi väl har skickat det, men de visas också när vi spelar in ljudet, vilket är ett perfekt sätt att bekräfta att mobilen spelar in ljudet korrekt, eller för att indikera om det bästa är att vi pratar för långt från mobilen eller om det finns för mycket omgivningsljud (som vinden).

Du kan granska ljudet innan du skickar dem

När vi har spelat klart in röstmeddelandet har vi dessutom möjlighet att lyssna på det innan vi skickar det som en ny funktion. WhatsApp har tillfälligt introducerat den här funktionen i betan, men i den senaste de har släppt har de dragit tillbaka den, troligen för att lägga till förbättringar och fixa buggar innan de införlivar den på ett stabilt sätt i iOS och Android.

Telegram lanserade å sin sida gruppvideosamtal med upp till 30 deltagare och möjligheten att dela skärm med andra användare i fredags. Den här funktionen kommer lite sent, men den kommer äntligen och erbjuder spektakulär kvalitet jämfört med andra plattformar, där vi, om vår anslutning är bra, får en mycket tydlig och högupplöst bild . Dessutom är det riktigt bekvämt eftersom det gör att du kan ringa samtal mellan mobil, surfplatta och dator , till skillnad från vad som händer med WhatsApp idag. Därför konkurrerar den mer med andra appar som Zoom eller Skype.

0 Shares