WhatsApp börjar testa funktionen ‘radera meddelanden’ för enskilda chattar

I en ny uppdatering har WhatsApp Beta börjat testa en funktion som heter ‘Radera meddelanden’ som introducerades som en del av sina ryktade rengöringsverktyg för att radera meddelanden i grupper. Nu i WhatsApp Beta v2.20.83 / v2.20.84 testar de enligt uppgift också funktionen försvinnande meddelanden för personliga chattar.

Funktionen har kommit under många namn, det senaste är ‘Radera meddelanden’. Funktionen var endast avsedd för gruppchattar, men nu verkar det som om WhatsApp testar funktionen för enskilda chattar också med uppdatering 2.20.83 / 2.20.84.

Funktionen fungerar på samma sätt som gruppchatten, förutom att funktionen aktiveras av gruppadministratören, kommer den att finnas tillgänglig i en persons profilmeny. Genom att klicka på alternativet ‘Ta bort meddelanden’ visas ett fönster där användaren kan välja när meddelandena ska raderas. När ett alternativ väljs visas en liten klockikon bredvid meddelandets sändningstid på varje chattbubbla, vilket indikerar att meddelandet kommer att raderas senare.

Funktionen är för närvarande inte tillgänglig för stabila användare och kan aktiveras för alla snart. Du kan bli testare för Whatsapp Beta för Android här och för iOS här, men funktionen Radera meddelanden är inte tillgänglig än och den kan introduceras för alla i framtida betaversion.

Källa

Relaterade Artiklar

Back to top button