Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

WeTransfer: hur man enkelt delar jättefiler

Naturligtvis har du flera gånger behövt dela tunga filer med andra människor, då är det ganska svårt att veta vad man ska göra. Den bästa lösningen i dessa fall är Wetransfer, det är en webbplats som enkelt gör stora filöverföringar åt dig. Låt oss lära oss mer om det och förstå hur det fungerar.

Vad är WeTransfer?

WeTransfer är en helt onlinetjänst för att dela stora filer över internet. Den har ett mycket enkelt och lätt gränssnitt. Det är inte nödvändigt att registrera sig för att använda det, det kan skicka upp till 2 GB filer via e-post eller en länk med versioner för Android och iPhone.

Det fungerar så här, du laddar upp de tunga filerna du vill skicka till personen. Och sedan anger du mottagarens mejl. Personen kommer att få ett e-postmeddelande som säger att det finns filer för dem, och genom detta mail kommer det att vara möjligt att ladda ner dem. Allt via e-post, i gratisversionen, är tunga filer bara tillgängliga under några dagar. Låt oss förstå nedan hur man använder WeTransfer för att överföra saker via e-post.

 1. Gå till WeTransfer-webbplatsen.
 2. Så fort du går in är det nödvändigt att klicka på Accepterad, för att acceptera användningen av cookies.
 3. Efteråt är det nödvändigt att godkänna villkoren, efter dessa två steg kommer du att kunna använda sidan.
 4. klicka in lägga till filer och lägg till filer upp till 2 GB.klicka på lägg till filer på wetransfer för att lägga dina filer
 5. Lägg sedan till e-postmeddelandet för personen du ska skicka till Skickar e-postadress.skriv sedan in mottagarens e-postadress
 6. Lägg till din e-postadress nedan.äntligen lägg din e-post
 7. Om du vill kan du också skriva ett meddelande.
 8. Sedan är det bara att klicka på överföra och vänta på att processen ska avslutas.klicka på överför för att skicka filen

När det är klart kommer personen att kunna ladda ner via e-post. Om du vill använda en länk istället för e-post, följ stegen nedan.

 1. När du går in på sidan klickar du på de tre punkterna längst ner och väljer alternativet Hämta nedladdningslänk.ändra för att få en länk
 2. Efter det är stegen liknande, infoga filer upp till 2 GB och infoga ett meddelande
 3. klicka in skaffa en länk, i slutet av processen, skicka länken till vem du vill.

Genom att följa dessa steg kommer du att kunna dela stora filer med andra människor utan problem. Även om det är gratis, erbjuder den betalda planen mer. Låt oss lära känna skillnaderna i planer som WeTransfer erbjuder.

Betald plan x gratis plan

Den stora skillnaden mellan planerna är fildelningsgränsen. I den betalda versionen kan prenumeranter dela filer på upp till 20 GB samtidigt. Tio gånger mer än gratisversionen. Du har även tillgång till en anpassad mapp på själva WeTransfer-servern, där du kan lagra upp till 1 TB.

Men nyheten om den betalda planen slutar inte där, det är möjligt att ställa in tidsgränsen för att länken ska löpa ut. I gratisversionen går länkarna ut om en vecka, det kan du inte ändra. Dessutom kan du skydda alla överföringar med ett lösenord. Priserna är varierande, den månatliga WeTransfer Pro kostar i genomsnitt R$50 och den årliga når R$500. Så det är värt att analysera hur mycket du använder och om det verkligen är nödvändigt.

Det finns flera andra alternativ för att överföra dina filer, men det enklaste och mest funktionella är Wetransfer.

Slutsats

Med denna kompletta guide var det möjligt att lära dig mer om den här sidan som definitivt kommer att hjälpa dig med dina överföringar. Lyckades du använda alla funktioner på sidan? Har du några frågor eller hittat ett fel? Låt oss veta i kommentarerna.