Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

West Ham vs Chelsea Live Stream: Kanalguide, avsparkstid och mer

West Ham försöker vända sina förmögenheter ikväll när de välkomnar rivaler i storstaden, Chelsea, till London Stadium. Vår guide berättar allt du behöver veta för att se West Ham mot Chelsea i Premier League i kväll.

Matchen startar klockan 20.15 BST. Förvänta dig dock inte den vanliga kick-off-rutinen, istället kommer spelarna att ta ett knä som en del av de pågående Black Lives Matter-protesterna, med kampanjslogan på båda lagens skjortärmar.

Spelet är tillgängligt för Sky Sports -kunder på Sky Sports Main Event, Sky Sports Premier League och Sky Sports Ultra HD.

Om du inte är en Sky -kund kan du ställa in med ett Now TV Sky Sports -dagspass. Ta en titt på de bästa erbjudandena på ett dags- eller månadskort nedan.

Om du strömmar mycket onlineinnehåll, som Sky Sports, vill du vara säker online medan du gör det. Det är viktigt att skydda din dator från virus och hackare och att använda en VPN medan du är online är ett bra sätt att göra det.

Ta en titt på vårt urval av de bästa VPN -erbjudandena nedan.

Chelsea har varit utmärkta nyligen, efter att ha övertygat övertygande Aston Villa, Leicester och Man City sedan omstarten. De blå sitter för närvarande fjärde i tabellen, medan West Ham klamrar sig fast, strax ovanför nedsläppszonen, i 17: e – bara utanför nedflyttningszonen på målskillnad.

Om Hammers misslyckas med att vinna ikväll och deras rivaler, Bournemouth, kan vinna sitt spel mot Newcastle, då kan West Ham avsluta kvällen i fallzonen. De är för närvarande jämna med Bournemouth på bara 27 poäng från 31 ligamatcher.

East Londoners form har varit skrämmande sedan omstarten och förlorade med 2-0 mot både Wolves och Tottenham. David Moyes togs in för att stabilisera fartyget när resultaten gick fel väg under Manuel Pellegrini, men skottens regeringstid har sett Hammers glida längre ner i tabellen. Nu hotas de verkligen av nedflyttning.

I sitt årsbokslut, som släpptes i januari, uppgav West Ham att det var “en absolut nödvändighet” att klubben är kvar i Premier League. Så det hotande nedflyttningshotet är särskilt skrämmande för Hammers fans. Eftersom klubben har investerat stort i sin stadion, chefer och spelande personal kan nedflyttning innebära allvarliga problem.

Det är svårt att se förbi en Chelsea -seger i kväll, men West Ham behöver desperat några poäng och Hammers fans kommer att hoppas att de kan bli upprörda. Det är väl värt att ställa in för att se om de kan.