Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Weekly Memory & Motherboard Prisguide: maj 2001 2nd Edition

Introduktion

Det är återigen dags för AnandTechs prisguide för minne och moderkort.

Det grundläggande målet är att ge dig de bästa erbjudandena och följa pristrender för de listade produkterna. Vi har valt ut ett ledande team av onlineleverantörer och kommer att följa deras framsteg varje vecka. Observera att alla leverantörer valdes ut enligt deras bästa pris. Vissa leverantörer kan begära att du gör en telefonbeställning för att säkerställa att du får vårt listade pris; andra ber helt enkelt att du nämner var du hittade priset (i det här fallet AnandTech). Vi har försökt eliminera leverantörer med låg feedbackbetyg, men vi uppmuntrar dig att göra en del efterforskningar innan du köper någon produkt från den här listan.

Om du stöter på några problem med en leverantör på vår lista, vänligen Mejla oss, och vi kommer att vidta lämpliga åtgärder. Kom ihåg att vi endast kommer att lista leverantörer med positiv kundfeedback. Om du har några förslag, tveka inte låt oss veta.

Se även till att kolla in AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu mer bra köp av minne, moderkort, CPU, grafikkort och annan teknik.

varning

AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech tar inte emot några reklamavgifter och/eller sponsring från de listade leverantörerna. Alla åsikter som uttrycks av listade leverantörer återspeglar inte AnandTechs åsikter.

AnandTech, eller någon av de nämnda leverantörerna garanterar att priserna som anges i denna guide är korrekta.

Denna vecka

Välkommen till den andra upplagan av AnandTechs prisguide för minne och moderkort för maj månad.

Vi är glada att kunna säga att minnespriserna för denna vecka är rykande het! Nästan varenda modul vi listar har sjunkit i pris och att göra saker sötare är Crucials senaste tillkännagivande att DDR SDRAM-moduler körs för samma som PC133 CAS 2 SDRAM-moduler. En gång för många månader sedan kan det sätta ett rejält snäpp i ditt checkhäfte att köpa DDR, men dessa dagar är för länge sedan förbi och förhoppningsvis kommer denna trend att sänka priserna att hänga kvar ett tag till. Inte bara har DDR-moduler tappats utan även RDRAM, vilket inte kommer som någon överraskning, liksom PC133 och PC100 SDRAM-moduler. Dessutom ett stort tack till läsarna för att de meddelade oss att Corsair PC2400 DDR-moduler nu finns tillgängliga som listas i guiden.

Moderkort å andra sidan har inte gjort mycket ljud när det gäller priser med de flesta förblir desamma med några fluktuationer här och där. Vi har lagt till flera nya moderkort till listan som inkluderar ett nytt KT133 och KT133A moderkort samt Shuttle AK31 KT266 och EPoX EP-8K7A DDR kort.