Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Weekly Memory & Motherboard Price Guide: April 2001 3rd Edition

Introduktion

Det är återigen dags för AnandTechs prisguide för minne och moderkort.

Det grundläggande målet är att ge dig de bästa erbjudandena och följa pristrender för de listade produkterna. Vi har valt ut ett ledande team av onlineleverantörer och kommer att följa deras framsteg varje vecka. Observera att alla leverantörer valdes ut enligt deras bästa pris. Vissa leverantörer kan begära att du gör en telefonbeställning för att säkerställa att du får vårt listade pris; andra ber helt enkelt att du nämner var du hittade priset (i det här fallet AnandTech). Vi har försökt eliminera leverantörer med låg feedbackbetyg, men vi uppmuntrar dig att göra en del efterforskningar innan du köper någon produkt från den här listan.

Om du stöter på några problem med en leverantör på vår lista, vänligen Mejla oss, och vi kommer att vidta lämpliga åtgärder. Kom ihåg att vi endast kommer att lista leverantörer med positiv kundfeedback. Om du har några förslag, tveka inte låt oss veta.

Se även till att kolla in AnandTechs forum för heta erbjudanden för ännu mer bra köp av minne, moderkort, CPU, grafikkort och annan teknik.

varning

AnandTech stöder inte någon leverantör som anges i följande prisguide. AnandTech tar inte emot några reklamavgifter och/eller sponsring från de listade leverantörerna. Alla åsikter som uttrycks av listade leverantörer återspeglar inte AnandTechs åsikter.

AnandTech, eller någon av de nämnda leverantörerna garanterar att priserna som anges i denna guide är korrekta.

Denna vecka

Välkommen till den tredje upplagan av AnandTechs prisguide för minne och moderkort för april.


Av priserna vi har samlat ihop för veckans guide ser det ut som om priserna för både moderkort och minne är i förändring. Från och med minnet har DDR-moduler stabiliserats i pris för tillfället medan RDRAM, PC133 och PC100 SDRAM-moduler har sjunkit i de flesta fall.

Priserna har generellt sett varit desamma för Slot-1/Socket-370/Socket-423-moderkort, även om få i850- och VIA Pro266-baserade moderkort har fallit i pris. Vi har också lagt till ASUS CUV266-moderkortet till vår lista över VIA Pro266-moderkort som, om du kommer ihåg från vår recension av detta kort förra veckan, kommer med 128 MB Nanya PC2100 DDR SDRAM.

Vad gäller Socket-A-moderkort har de flesta KT133/KT133A-moderkort sjunkit i pris förutom flera KM133- och DDR-kort.