Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Weekly Buyer’s Guide: Budget System

Den här veckan återlanserar vi våra köpguider på grund av efterfrågan, och ärligt talat har vi velat ta tillbaka dem ett tag. Vi har omarbetat vårt format lite och har lagt till en överklockningsguide för entusiaster. Varje vecka kommer du att se en ny Köparguide, och efter slutet av varje månad kommer vi att göra om våra guider för att återspegla den nya hårdvaran och prissättningen för den specifika tidsperioden. Här är det grundläggande formatet för vår Köparguide:

Vecka 1: Budgetsystem
Vecka 2: Mellanklasssystem
Vecka 3: Cutting Edge System
Vecka 4: Överklockningssystem

För varje komponent som går in i en dator väljer vi vår favorithårdvara såväl som vår andra hårdvara. Vi har lagt till andra hårdvaruval i våra guider eftersom det gör att AnandTech kan rekommendera ett bredare utbud av hårdvara (särskilt för de som är villiga att spendera lite mer än vad vi budgeterar för ett visst system). Samtidigt kan vi vara säkra nog med en förstaplatsrekommendation så att nya köpare inte är obeslutsamma eller förvirrade om vad de ska köpa. De flesta av priserna som anges för hårdvaran som vi rekommenderar kan hittas i vår alldeles egna RealTime Pricing Engine. Alla priser som inte finns i vår motor kan hittas på pricewatch.com. Utöver våra Köpguider och RealTime prissättningsmotor, föreslår vi att du läser våra Prisguider så att du inte bara får information om den bästa hårdvaran för dina datorbehov, utan också var du kan hitta de bästa erbjudandena på den hårdvaran.

Vi tar alltid emot förslag på hur vi kan förbättra våra köpguider. Om du känner att vi inte inkluderar ett tillräckligt brett utbud av system i våra guider, vänligen meddela oss så kan vi se om det motiverar en extra köpguide varje vecka.

Budgetberäkning

Våra budgetsystem är främst bekymrade över prissättning, med tillförlitlighet en nära andra faktor. Även om vi verkligen tar hänsyn till prestanda, gör vi det inte anser att det är en viktig del av att bygga ett budgetsystem; det är bara något som beaktas när pris och tillförlitlighet har fastställts. Detta betyder inte att prestanda ignoreras eftersom det inte är fallet. Vi gillar att tro att vi kommer att sluta välja ett balanserat utbud av hårdvara baserat på pris, tillförlitlighet och prestanda, i den ordningen, för dagens Budget Buyer’s Guide.

Läs vidare för att ta reda på mer.