Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

WebSite-Watcher, övervaka webbsidor för uppdateringar

WebSite-Watcher är ett program som låter sina användare organisera en lista över favoritwebbplatser till hålla reda på alla förändringar som inträffar. Den kan anpassas till både nybörjare och mer avancerade användare. Programvaran ger oss total kontroll över vad som verifieras för oss, när vi verifieras och till och med hur vi verifieras. Den kan också installeras på ett USB-minne för extra portabilitet.

Webbplatsbevakare

Denna programvara har en kraftfull filtreringssystem som gör att vi kan ignorera allt innehåll som vi inte är intresserade av. Den har en integrerad filterassistent som gör att vi enkelt kan skapa filter med några få musklick. Vi kommer bara att få uppdateringsmeddelanden endast när specifika ord upptäcks i nytt eller ändrat innehåll. Med funktionen “Följ länkar” låter den oss övervaka hela webbplatser snarare än enskilda sidor.

De olika typerna av övervakning som vi kan hitta är:

  • Övervaka alla typer av webbsidor och markera ändringar på sidan.
  • Facebook, Twitter och Instagram konverteras automatiskt till RSS-flöden, vilket gör dem lätta att följa. Vi kommer att meddelas så snart nya inlägg publiceras.
  • RSS kan övervakas som vanliga webbsidor med alla funktioner som stöds.
  • Varje sida som kan öppnas med vår webbläsare kan övervakas med sin skärmfångningsmetod. Programmet tar skärmdumpar av sidorna och jämför dem för att upptäcka uppdateringar.

Kontrollera ändringarna och uppdateringarna av dina favoritwebbplatser

När vi har startat applikationen hittar vi dess huvudmeny. Den har ett gränssnitt som inte är speciellt intuitivt, även om det är lätt att använda och har spanska som språk. Överst hittar vi det klassiska verktygsfältet fördelat efter flikar. Om vi ​​tittar på vänster sida ser vi en kolumn där webbplatserna som vi lägger till är organiserade. I den hittar vi en allmän mapp med alla webbplatser och undermappar som: Webbplatser med ändringar, Autocom, HotSites, Sökresultat, Fel och Papperskorgen.

WebSite-Watcher interfaz

Lägg till nya webbplatser att övervaka

För att börja, det första vi måste göra är att klicka på fliken Ny högst upp för att lägga till sidorna som vi enkelt vill övervaka genom dess assistent. För att göra detta behöver vi bara skriva URL:en och ange om sidan är lösenordsskyddad och kräver att du fyller i inloggningen (till exempel om vi vill övervaka vår Facebook-sida). Senare kan vi specificera mellan webbsida, forum och RSS/Atom-feed. Alternativt kan du också använda fördefinierade plugins för att verifiera webbplatsen. När det är klart kommer WebSite-Watcher att ansvara för att upptäcka de förändringar som sker.

WebSite-Watcher har nuevo sitio web

Genom att högerklicka på någon av markörerna som vi har lagt till kan vi komma åt deras egenskaper. Från det här fönstret kan vi redigera namnet och URL:en, infoga en alternativ URL för att verifiera, importera egenskaper från ett annat bokmärke, samt använda en filterguide eller testa filtren själva. Så vi kan jämföra den nuvarande versionen och den tidigare.

WebSite-Watcher-konfiguration för webbsidan

Anpassa upplevelsen till fullo

En annan möjlighet som programmet erbjuder oss är att skapa en lista med nyckelord som vi kan använda för att markera på sidan, aktivera automatisk visning och konfigurera varningar om initiering, ändringar och fel. Vi kan också välja metoden för att verifiera vilken webbsida som helst, som till exempel genom en skärmdump, samt dessutom utföra åtgärder när någon uppdatering upptäcks. Du kan till exempel meddela oss genom att spela upp ett ljud, skicka e-post, öppna sidan osv.

WebSite-Watcher Acciones

Om vi ​​är avancerade kan vi konfigurera tidsinställningarna, markeringsmetoden och tilläggen, samt slå samman sidor, följa länkar, ignorera uppdateringar genom en svart eller vit lista, bland andra åtgärder för att helt anpassa din upplevelse med program. Det är också möjligt att optimera eller reparera databasen eller återskapa den från programcachen, konfigurera applikationen för att minimera till systemfältet, skapa nyhetsgrupper, hitta dubbletter av bokmärken, använda säkerhetskopieringstjänsten, samt lägga till och redigera skript. Allt detta från programalternativen.

WebSite-Watchers alternativ för programmet

Ladda ner WebSite-Watcher

WebSite-Watcher är ett kommersiellt program, så för att kunna använda det kommer det att vara nödvändigt att köpa dess licens. Det är också möjligt att testa det i förväg genom att ladda ner en free testversion i 30 dagar från sin webbplats. Denna programvara är kompatibel med Windows 7, Windows 8 och Windows 10, både i 32-bitars och 64-bitarsversioner.

När vi köper WebSite-Watcher kommer vi att ha tre prisplaner:

  • Basic Edition : stöder alla protokoll och filtyper (HTTP, HTTPS, FTP sociala nätverk, etc.), samt stöd för lösenordsskyddade sidor, filtersystem, nyckelord och bokmärkesåtgärder (till exempel skicka ett e-postmeddelande). Den har också avancerade funktioner och rapportering (CloudSync, portabel installation, körning av flera instanser och skapande av virtuella mappar). Stöder obegränsat med bokmärken och databaser. Dess pris är 29 . 95 euro.
  • Personlig upplaga : den har alla funktioner i Basic-versionen, plus möjligheten att importera och exportera. Denna version är endast giltig för personligt bruk och har en kostnad på 49 . 95 euro.
  • Business Edition – Har alla funktioner från tidigare versioner tillsammans med lösenordsskyddade skriptspråk och bokmärkesfiler. Denna version kan användas av både privatpersoner och företag och är prissatt till 99 . 95 euro .

Alternativ till WebSite-Watcher

Om vi ​​är intresserade av ett program som vi kan övervaka webbsidor med, föreslår vi ett par alternativ till WebSite-Watcher:

Uptime Robot

Det är en programvara som ansvarar för att övervaka våra favoritwebbplatser för att kontrollera de olika ändringarna och uppdateringarna. Systemet kontrollerar webbplatsen var femte minut och kommer att meddela oss vid varje ändring. Vi kan övervaka upp till 50 webbplatser för free med e-postmeddelanden. Vi kan komma åt från denna länk.

Övervaka.oss

Detta är ett allt-i-ett verktyg för webbplatsövervakning, som ansvarar för att verifiera webbplatsens tillgänglighet var femte minut. Appen övervakar flera webbplatser och rapporterar eventuella buggar till oss globalt. Den har stor anpassning eftersom den kan anpassa sig till spårningskraven för specifika punkter på webbplatsen (sidor, underdomän, webbapplikation). För att använda det, gå bara till dess officiella webbplats.