WD My Passport Refreshed: Tunnare men ändå mer rymlig

0 Shares

Den senaste WD Black-produktlinjen för hardcore-spelare betyder inte att Western Digital har glömt sin allmänna publik. Beviset? Lagringstillverkaren tillkännagav idag en uppdaterad lineup av sina signatur WD My Passport-enheter.

De nya bärbara lagringsenheterna, inklusive märkena WD My Passport och WD My Passport för Mac, är nu de tunnaste någonsin, bara 0,75 tum (19,15 mm) tjocka, men ger ändå upp till 5 TB lagringsutrymme.

Liksom de tidigare versionerna finns de nya enheterna tillgängliga i flera färger, inklusive svart, blått och rött. Mac-versionen kommer dock bara i midnattsblått.

WD My Passport

Den nya My Passport-enheten är kompatibel med Windows-operativsystemet direkt från förpackningen. Den använder en mikro-USB 3.2 Gen 1 (tidigare 3.0)-kontakt, som har 5 Gbps. Å andra sidan är My Passport för Mac-enheten kompatibel med macOS Mojave (och senare) och har en USB-C-port – de flesta Macbook-datorer stöder bara denna typ av kontakt.

Alla enheter i den nya My Passport-familjen stöder 256-bitars AES-hårdvarukryptering som användare kan anpassa via WD Security-applikationen. Den levereras också med programvara för automatisk import av sociala medier (Facebook) och moln (Dropbox och Google Drive). Det här verktyget är praktiskt om du vill ha en lokal version av dina onlinedata. Det finns också andra programvaruverktyg för användare att övervaka enheternas tillstånd.

Den nya och smalare bärbara WD My Passport-enheten är tillgänglig nu, från 79,99 USD för 1 TB.

Den fullständiga recensionen finns tillgänglig här.

WD My Passport för Mac

0 Shares