Warner Bros retar en full Matrix: Resurrections -trailer som kommer på torsdag

Efterlängtad: Warner Bros. avslöjade idag att det lanserar den första hela trailern för den fjärde Matrix -filmen i torsdags. Dagens teaser leder till en ny webbplats med fler teasers som innehåller bitar av filmer från trailern.

Warner Bros. släppte den första korta teasern för The Matrix: Resurrections på YouTube. Det är bara en närbild av ett rött piller och ett blått piller, som påminner om valet huvudpersonen Neo gjorde för att lansera handlingen i den ursprungliga Matrix-filmen från 1999. Den övergår sedan till filmfranchisens välbekanta gröna datorkodstext för att avslöja URL: en för en teasersajt. Hela trailern kommer ut vid 06:00 Pacific på torsdagen.

Teaser -sajten presenterar det välkända valet med samma bild av pillerna. Genom att klicka på var och en startar en annan samling korta klipp från trailern på torsdag, och varje piller har en annan berättare. Båda voiceovers talar om att acceptera verkligheten, men från olika perspektiv.

Sajten gör ett snyggt trick genom att läsa din systemklocka. Varje voiceover använder den aktuella tiden i sin berättelse. Handlingen i de tre första Matrix -filmerna involverade avslöjandet att den “riktiga” världen är en simulering som skapats av maskiner för att kontrollera mänskligheten.

Original Matrix-skådespelarna Keanu Reeves och Carrie-Ann Moss kommer tillbaka för Resurrections, tillsammans med en av de ursprungliga regissörerna-Lana Wachowski. I rollistan finns också Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff och Neil Patrick Harris. Den nya filmen träffar biografer och HBO Max (för annonsfria prenumeranter) den 22 december 2021.

Relaterade Artiklar

Back to top button