VLC Player Alternativ för streaming

0 Shares

Detta är ett kraftfullt program som ger oss fler funktioner än vi först kunde föreställa oss för att arbeta med multimediainnehåll. Naturligtvis måste vi tänka på att om vi hänvisar till reproduktion så pratar vi inte bara om att titta på videor lokalt utan även via streaming.

VLC Player Alternativ för streaming

Tja, vid det här laget är det värt att nämna att VideoLan programmet kan också användas för att reproducera multimediainnehåll via streaming. Faktum är att från själva datorn och med samma program kan vi skicka detta innehåll till andra enheter på ett lokalt nätverk som t.ex. Smart TV eller en annan dator i nätverket. För allt detta, vad vi behöver är att korrekt konfigurera ovannämnda streaming i programmet.

Vi måste komma ihåg att VLC Media Player är en multimediaspelare som erbjuder oss denna funktion som många av er kanske inte har känt till. Alltså att dra nytta av streamingfunktionen från VLC , kan vi njuta av innehåll via en annan enhet ansluten till samma nätverk eller via WiFi . Här är det första vi gör att köra spelaren som sådan på vår dator, om vi inte har den kan vi ladda ner den från denna länk .

Ja, VLC stöder streaming

Sanningen är att detta är något som vi kan göra från denna populära VideoLan multimediaspelare. Naturligtvis kommer det till en början inte att vara värt oss att öppna filen med den traditionella metoden och börja spela. För att uppnå detta som vi säger till dig, överföra innehåll via strömning , vi måste göra några tidigare ändringar i reproduktionen som sådan.

För vi måste komma ihåg att det inte har något att göra med att spela upp en video på vår PC, än på en annan fjärrkontroll på nätverket eller via WiFi . Därför är i princip vad vi måste indikera för programmet källan till vilken vi vill skicka videosignalen som vi ska sända via streaming.

Detta är något som vi kan utföra på ett enkelt sätt genom den mittersta menyn som vi ser i applikationens huvudgränssnitt. , där vi väljer posten som heter Issue. Naturligtvis, först och främst och från Add måste vi välja den eller de filer som vi vill överföra via streaming.

Ändra uppspelningsutgångskällan

Vi kan till och med lägga till undertexter till innehållet som vi ska dela till efter att vi klickar på Broadcast looten som vi ser längst ner på skärmen. Som du kan föreställa dig försöker utvecklarna av programmet göra saker mycket lättare för oss i detta avseende. Det är därför för att allt detta ska fungera och vara effektivt behöver vi bara ange destinationen för överföringen och ändra den till RTP / MPEG Transport Stream.

Nuevo destino VLC

Till allt detta kan vi lägga till det faktum att VLC, om vi väljer att dra fördel av denna funktionalitet, inte ens kommer att tillåta oss att välja format och video som vi ska arbeta med här. Vi rekommenderar givetvis att detta är MP4 för att undvika skärningar och liknande.

0 Shares