Vivo X60 Pro 5G-kamera för nattfotografering

0 Shares

Vivo X60 Pro 5G-kamera för nattfotografering

Att kunna fota nattetid med högre kvalitet beror till stor del pÄ en av de tekniker baserade pÄ artificiell intelligens som spridits mest de senaste Ären. Vi pratar om nattlÀge, Àven om vissa mÀrken som vivo har integrerat en annan extra, kÀnd som Extreme Night Vision 2.0 för deras X60 Pro 5G. PÄ sÄ sÀtt lyckas den kringgÄ nattlÀget för andra mÀrken som OPPO, Samsung eller Xiaomi.

Varje varumÀrke integrerar det pÄ sitt eget sÀtt och innebÀr att för att anvÀnda det mÄste vi följa olika steg. Med tiden har vi sett hur detta nattlÀge har förbÀttrats sÄ att den kan prestera under bra förhÄllanden trots minimalt ljus och ökad exponeringstid. Allt i syfte att vi ska lyckas fotografera scenarier som tidigare var omöjliga med en kamera pÄ en mobil enhet.

NattlÀget för vivo X60 Pro

En av telefonerna som har stuckit ut mest inom nattfotografering sedan den presenterades Àr vivo X60 Pro 5G , en smartphone som precis som sin föregÄngare kommer att göra skillnaden mellan kamerorna hos sina konkurrenter som Huawei Mate 40 Pro, iPhone 12 Pro Max, Galaxy S21 eller OPPO Find X3 Pro. Dessutom har mobilfotografering och video blivit mycket mer framtrÀdande i denna liveterminal tack vare att dess fotosystem har utvecklats i samarbete med ZEISS.

Modo noche del vivo X60 Pro 5G

I den hÀr terminalen av företaget hittar vi dess 48 megapixlar i huvudsak Sony IMX598-sensor, som gör det möjligt att fÄ en detaljnivÄ som aldrig setts tack vare tolkningen av fÀrger och skÀrpa. Vi har ocksÄ en supervidvinkel och ett objektiv dedikerat till portrÀttlÀge som har 13 megapixlar.

Och tack vare dessa tvÄ sista sensorer kommer vi till stor del att dra nytta av Live HDR Ultra Night Portrait som gör att vi kan ta bilder i motljus, vilket ger motivet mer ljusstyrka utan att överexponera bakgrunden. Dessutom kommer vi att ha Ultrabredt nattlÀge med vilken vi kan skapa autentiska mÀsterverk av alla landskap pÄ natten med ett synfÀlt pÄ 120 grader.

Den bÀsta mobilen för att fotografera mÄnen

Inom kamerakonfigurationen av vivo X60 Pro 5G vi kommer Äterigen att ha Supermoon-lÀget, sÄ att vi kan ta den bÀsta fÄngsten av vÄr planets naturliga satellit nÀr den Àr i den idealiska positionen i förhÄllande till jorden, som om vi hade en professionell kamera. SÄ inte bara kan vi njuta av att ta bilder av nattlandskap med de ovannÀmnda funktionerna, utan med det hÀr lÀget kan vi ta bilder av mÄnen.

modo superluna

Vi mÄste helt enkelt öppna kameraappen, blÀddra igenom dess nedre meny till avsnittet Mer och vÀlja Supermoon lÀge . Sedan kommer en cirkel att dyka upp pÄ skÀrmen pÄ X60 Pro 5G dÀr vi mÄste lokalisera stjÀrnan och variera zoomen tills vi fÄr den perfekta ramen, Àven om vi mÄste komma ihÄg att det inte finns nÄgra moln framför den.

Kamerans algoritm och AI-verktygen som finns i mobilen kommer att sköta resten av arbetet för att kunna fÄ det bÀsta fotot sÄ fort du trycker pÄ avtryckaren.

Fler kvaliteter hos din kamera

GÄr vidare till videoinspelning av vivo X60 Pro 5G vi kan inse att vi stÄr inför en mobil som kommer att erbjuda oss en stabilitet som vÀldigt fÄ mobila enheter kommer att kunna ge oss, och allt tack vare att den kommer med Gimbal 2.0 . En anmÀrkningsvÀrd utveckling av en stabilisator som redan överraskade alla i sin första generation.

Gimbal del vivo X60 Pro 5G

Dessutom stÄr vi inför en stabilisator som inte har nÄgot att göra med nuvarande konkurrens, eftersom om vi kombinerar OIS- och EIS-stabiliseringen av OnePlus, skulle Xiaomi eller Samsung inte kunna stÄ upp mot denna autentiska referens i videon. SÄ vi har det dÀr extra tillÀgget dÀr du med den hÀr terminalen inte behöver ha nÄgon typ av stabilisator. Denna nÀsta generations 5-axliga videostabilisering kombineras med EIS.

0 Shares