Vivo X60 Pro 5G-kamera för nattfotografering

0 Shares

Vivo X60 Pro 5G-kamera för nattfotografering

Att kunna fota nattetid med högre kvalitet beror till stor del på en av de tekniker baserade på artificiell intelligens som spridits mest de senaste åren. Vi pratar om nattläge, även om vissa märken som vivo har integrerat en annan extra, känd som Extreme Night Vision 2.0 för deras X60 Pro 5G. På så sätt lyckas den kringgå nattläget för andra märken som OPPO, Samsung eller Xiaomi.

Varje varumärke integrerar det på sitt eget sätt och innebär att för att använda det måste vi följa olika steg. Med tiden har vi sett hur detta nattläge har förbättrats så att den kan prestera under bra förhållanden trots minimalt ljus och ökad exponeringstid. Allt i syfte att vi ska lyckas fotografera scenarier som tidigare var omöjliga med en kamera på en mobil enhet.

Nattläget för vivo X60 Pro

En av telefonerna som har stuckit ut mest inom nattfotografering sedan den presenterades är vivo X60 Pro 5G , en smartphone som precis som sin föregångare kommer att göra skillnaden mellan kamerorna hos sina konkurrenter som Huawei Mate 40 Pro, iPhone 12 Pro Max, Galaxy S21 eller OPPO Find X3 Pro. Dessutom har mobilfotografering och video blivit mycket mer framträdande i denna liveterminal tack vare att dess fotosystem har utvecklats i samarbete med ZEISS.

Modo noche del vivo X60 Pro 5G

I den här terminalen av företaget hittar vi dess 48 megapixlar i huvudsak Sony IMX598-sensor, som gör det möjligt att få en detaljnivå som aldrig setts tack vare tolkningen av färger och skärpa. Vi har också en supervidvinkel och ett objektiv dedikerat till porträttläge som har 13 megapixlar.

Och tack vare dessa två sista sensorer kommer vi till stor del att dra nytta av Live HDR Ultra Night Portrait som gör att vi kan ta bilder i motljus, vilket ger motivet mer ljusstyrka utan att överexponera bakgrunden. Dessutom kommer vi att ha Ultrabredt nattläge med vilken vi kan skapa autentiska mästerverk av alla landskap på natten med ett synfält på 120 grader.

Den bästa mobilen för att fotografera månen

Inom kamerakonfigurationen av vivo X60 Pro 5G vi kommer återigen att ha Supermoon-läget, så att vi kan ta den bästa fångsten av vår planets naturliga satellit när den är i den idealiska positionen i förhållande till jorden, som om vi hade en professionell kamera. Så inte bara kan vi njuta av att ta bilder av nattlandskap med de ovannämnda funktionerna, utan med det här läget kan vi ta bilder av månen.

modo superluna

Vi måste helt enkelt öppna kameraappen, bläddra igenom dess nedre meny till avsnittet Mer och välja Supermoon läge . Sedan kommer en cirkel att dyka upp på skärmen på X60 Pro 5G där vi måste lokalisera stjärnan och variera zoomen tills vi får den perfekta ramen, även om vi måste komma ihåg att det inte finns några moln framför den.

Kamerans algoritm och AI-verktygen som finns i mobilen kommer att sköta resten av arbetet för att kunna få det bästa fotot så fort du trycker på avtryckaren.

Fler kvaliteter hos din kamera

Går vidare till videoinspelning av vivo X60 Pro 5G vi kan inse att vi står inför en mobil som kommer att erbjuda oss en stabilitet som väldigt få mobila enheter kommer att kunna ge oss, och allt tack vare att den kommer med Gimbal 2.0 . En anmärkningsvärd utveckling av en stabilisator som redan överraskade alla i sin första generation.

Gimbal del vivo X60 Pro 5G

Dessutom står vi inför en stabilisator som inte har något att göra med nuvarande konkurrens, eftersom om vi kombinerar OIS- och EIS-stabiliseringen av OnePlus, skulle Xiaomi eller Samsung inte kunna stå upp mot denna autentiska referens i videon. Så vi har det där extra tillägget där du med den här terminalen inte behöver ha någon typ av stabilisator. Denna nästa generations 5-axliga videostabilisering kombineras med EIS.

0 Shares