Vivo Watch 2 med en rund urtavla och eSIM-stödset…

0 Shares

Bildkälla: Weibo

Vivo Watch 2 kommer att vara den nyaste smartklockan från företaget som kommer att lanseras den 22 december. I en teaser som tillkännager detsamma har Vivo avslöjat hur klockan kommer att se ut tillsammans med några av dess viktigaste höjdpunkter. Detta inkluderar den runda ratten, eSIM-oberoende kommunikation, lång batteritid, en heldags väderprognos, hälsodetektering och smart assistent.

Här är allt vi vet om armbandsuret för tillfället.

LÄS ÄVEN: New Indian Originals att se på Netflix i december 2021

Vivo Watch 2-specifikationer (förväntade)

Från teasern får vi veta att klockan har en cirkulär urtavla flankerad av två knappar. Nu vet vi inte vilka funktioner dessa rattar skulle utföra. På samma sätt är storleken på höljet också okänd även om de senaste läckorna tyder på att det skulle sträcka sig 46 mm i diameter. Föresten hade förresten kommit i två storlekar, dvs. 46 mm och 42 mm. Den här gången verkar Vivo hålla fast vid bara ett alternativ. Vi får se.

Bildkälla: Weibo

Fodralet verkar vara fäst i ett silikonband och i annonsen kan vi se det i en svart såväl som en vit nyans. Nu tror vi att det skulle bli fler färgställningar eftersom det har gått rykten om ett läderband också som inte har retats ännu.

Den kinesiska texten på bilden ovan avslöjar också funktioner som en digital assistent, lång batteritid (som ryktas vara cirka 7 dagars juice mellan laddningarna), vädervarningar, träningsspårare och eSIM-anslutning. Även om den sistnämnda funktionen nämns, tror vi att det skulle finnas en Bluetooth-variant också.

Vivo Watch 2 Pris och tillgänglighet

Bluetooth-modellen av Vivo Watch 2 kan kosta 1 299 CNY (~15 500 INR) och eSIM-varianten kan kosta omkring 1 699 CNY (~ 20 300 INR).

LÄS ÄVEN: Samsung är redo att göra julen roligare med Lucky Draw-priser värda Rs. 4 miljoner

Vivo har gjort klockan tillgänglig för förbokning på sin Kina-webbplats. Men detaljerna angående prissättning och release på andra marknader är ännu inte avslöjade.

0 Shares