Vivo – Oppo Impact: Xiaomi kan snart introducera en ny offline -serie, säger rapporten

Xiaomi har haft en enorm tillväxt på 328 procent i Indien under första halvåret 2017 och lyckades också sälja mer än 26,16 miljoner enheter över hela världen bara under det senaste kvartalet. Nu tyder rapporter på att det planerar att ta sig an Juggernaut offline-Vivo och Oppo-genom att introducera en ny serie som kommer att säljas på offline-marknaden och godkännas av kända kändisar.

Xiaomi, som började som en online -sensation, har försökt knäcka offline -kramen i mer än ett år nu. Företaget öppnade nyligen sin Mi Home -butik i Bangalore och meddelade sina planer på att lägga till ytterligare 100 sådana butiker under det närmaste året.

Läs också: Reliance Jio avslöjar nya attraktiva planer för förbetalda och efterbetalda användare

Xiaomi nya delmärke

Som nämnts ovan kan Xiaomi också dra in någon kändis för godkännande enligt den konventionella offline marknadsföringsstrategin. Den läckta bilden av den kommande smarttelefonen verkar vara inspirerad av Apple iPhone 7 Plus. Det verkar visa en dubbel bakre kamerainställning med blixt bredvid den till vänster. Närmare överkanten finns en U-formad antennlinje som sträcker sig från vänster till höger hörn.

Läs också: Moto G5S Plus -specifikationer Läcka: Snapdragon 625 och 13MP dubbla kameror på släp

Xiaomis offline framgångssaga beror på dess distributionsnätverk, på vad den erbjuder och till vilket pris den erbjuder den. Den nya kategorin telefoner förväntas offentliggöras under de närmaste veckorna.

Bortsett från detta är Xiaomi redo att lansera Mi 6 Plus i Kina senare i veckan. Dessutom har Xiaomis Indien -chef Manu Jain retat en telefon med stor skärm (Mi Max 2) som ska lanseras i Indien den 18 juli.

Läs också: Xiaomi Mi Mix 2 gör det till Geekbench; Resultat Visa 6 GB RAM, Snapdragon 835 SoC

Relaterade Artiklar

Back to top button