Vivo är redo att avslöja Apex 2019 med sin banbrytande Waterdrop-design …

Vivo Apex 2019 (Källa: weibo)Vivo Apex 2019 (Källa: weibo)

Förra året överraskade Vivo smarttelefonvärlden med flera banbrytande designval i sina telefoner som Vivo X20 Plus UD, Vivo Apex och Vivo Nex Dual Display. Och bara en vecka tillbaka uppstod den märkliga designen av en ny Vivo-smartphone från ingenstans på internet.

Vivo har bekräftat lanseringen av denna telefon med namnet APEX 2019 den 24 januari via sitt officiella Weibo-konto. Företaget har dock ännu inte avslöjat någon information om den kommande enhetens specifikationer och funktioner.

Vivo APEX 2019 läckt ut

Några bilder av den kommande telefonkoden med namnet “The Waterdrop” delades av en tipster som heter Ice Universe via hans twitterhandtag. Han hävdade att telefonen hade en galen, aldrig sett tidigare design. Han tillade att den nya designen är inspirerad av den kosmiska detektorn i romanen Three Body.

Han delade några bilder av telefonen som knappt avslöjade några större detaljer med avseende på design eller specifikationer. Men från vad vi kunde tolka smälter kanterna in på andra sidan för att bilda en blank glasform.

Vivo APEX 2019 officiell teaser

Vivo Apex 2019 (Källa: Facebook)Vivo Apex 2019 (Källa: Facebook)

LÄS OCH: Vivo Y91 med Halo FullView Display och 4 030 mAh-batteri lanserat i Indien; pris, specifikationer

I teasern kunde vi se krusningseffekten som skapades av en droppe vatten på skärmen. Skärmkanterna verkar böjas utåt vilket gör den unik och erbjuder större skärmfastigheter.

LÄS OCH: Vivo visar NEX 5G-variantprototyp på en konferens

Vivo Apex från förr lanserades som Vivo Nex i juni månad. Så kanske allt vi får se de kommande dagarna kommer att vara en prototyp snarare än en faktisk telefon avsedd för massor. Vivo kan överföra andra intressanta funktioner från sina tidigare telefoner som fingeravtryckssensor under skärmen och en popup-kamera på den här enheten.

Relaterade Artiklar

Back to top button