Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Visualisera Spotifys samtidiga lyssnare med deras “Listening Together”-kampanj

Ljud förbinder oss även i en tid där familj och vänner är åtskilda. Spotifys senaste “Listening Together”-kampanj hoppas kunna visa dig dessa kopplingar i realtid.

Enligt Spotify trycker 30 000 personer varje ögonblick på play på samma låt. Spotifys “Listening Together”-kampanj visar oss dessa magiska kopplingar på ett interaktivt sätt.

Lyssnar tillsammans Microsite

Hundratals miljoner lyssnare runt om i världen trycker på att spela på samma låt inom ett ögonblick. Spotifys nya mikrosajt låter dig visualisera dessa ögonblick i realtid. En virtuell roterande 3D-karta visar samtidiga lyssnare. Klicka på uppspelningshuvudet för att se platsen, höra en förhandsvisning av spåret och hitta platsen för den andra lyssnaren.

Klicka här för att se själv.

Lyssna tillsammans med spellistor

Spotify har arbetat med artister som Dolly Parton, Lil Yachty, Alicia Keys, Selena Gomez, Lennon Stella, Anitta, Grimes och fler för att få ihop deras hemmaspellistor. Få en glimt av vilken musik och poddar dina favoritartister har lyssnat på medan de spelat, lagat mat, tränat och mediterat, med videor av artisten som ger lite bakgrund bakom deras spellista.