Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Viral Launch Review, Prissättning, Free Test & Kupong

Letar du efter ett sätt att starta ett framgångsrikt Amazon-företag och komma före dina konkurrenter?

Programvaran Viral Launch Product Launch är ett utmärkt verktyg som hjälper dig att undersöka rätt marknad att komma in på, hitta de bästa produkterna att sälja och få mer försäljning genom att använda rätt nyckelord och skapa utmärkta listor.

I denna Viral Launch-recension kommer vi att gå över programvarans funktioner och de tillgängliga prisalternativen för Viral Launch, se om det finns en Viral Launch free testa och diskutera om Viral Launch är värt det.

Låt oss gå in i det.

Vad är Viral Launch?

En av utmaningarna som nya och gamla Amazon-säljare står inför är hur man sticker ut i mängden.

Tyvärr finns det massor av Amazon-säljare du kommer att tävla mot, och det är svårt att få dina produktlistor att se när det finns så många andra säljare som säljer samma varor.

Tricket är att hitta en nisch som inte är alltför mättad men som kommer att ge dig en stadig ström av kunder.

Dessutom måste du hitta rätt produkter att sälja — produkter som är populära, inte har mycket konkurrens och som kommer att ge dig stora vinster.

Du måste också veta hur du marknadsför dina annonser effektivt. Detta inkluderar grundläggande Amazon SEO så att dina listor syns i Amazons sökresultat och sträcker sig till betalda PPC-annonser som används för att marknadsföra dina listor.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Virala lanseringsfunktioner

Låt oss börja granska de olika funktionerna och tjänsterna som erbjuds av Viral Launch.

Viral Launch Product Discovery

Ditt första steg kommer att vara att bedöma olika nischer och marknader och bestämma om de skulle passa bra för ditt företag.

Det finns två verktyg som kan användas för detta. Det ena är Market Intelligence-verktyget och det andra är Product Discovery-verktyget.

Dessa två verktyg går hand i hand och bör användas tillsammans med varandra.

Verktyget Market Intelligence hjälper dig att bedöma en marknads lönsamhet genom att titta på dess tidigare försäljningshistorik.

Går försäljningen upp eller ner? Håller de sig stadigt eller är den här marknaden bara en övergående modefluga?

Verktyget Market Intelligence hjälper dig att fatta snabba beslut genom att betygsätta möjligheter från mellan en och fem stjärnor. Om en möjlighet bara har en stjärna är det förmodligen bättre att du inte investerar i den.

Det finns även en inbyggd försäljningskalkylator som du kan använda för att beräkna dina uppskattade investeringskostnader och vinster.

Det är ibland svårt att få en exakt uppfattning om hur mycket pengar du realistiskt kan tjäna, men du bör inte gå in i en möjlighet utan att veta det.

De Verktyg för produktupptäckt kommer att ta din forskning till nästa nivå. Du kan söka bland tusentals Amazon-produkter genom att ange dina önskade sökord.

Du kan använda filter för att filtrera bort produkter som inte är tillräckligt lönsamma eller som inte uppfyller dina andra kriterier. Det är ett bra sätt att begränsa din produktsökning och hitta produkter som kommer att vara bra för ditt företag.

Du kan undersöka alla dina idéer och få korrekt information om huruvida dessa idéer skulle vara lönsamma eller inte.

Verktyget ger dig uppdaterad data baserad på Amazons egna källor för att hjälpa dig att avgöra om en produkt skulle vara värd det eller inte.

Alla resultat kommer att vara personliga och skräddarsydda utifrån dina behov, eftersom du kan använda så många filter du vill.

Du behöver inte lägga någon tid på att mata in de produkter du gillar i ett kalkylblad. Om du ser en produkt som fångar ditt öga kan du alltid spara den för senare med hjälp av Tracker-verktyget.

Spårningsverktyget kommer att fortsätta spåra produkten du valde och kommer att fortsätta att ge dig uppdaterad information om dess prestanda för att hjälpa dig förstå hur den presterar över tid.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Även om en produkt verkade vara en bra möjlighet i början, är det möjligt att du senare kommer att se data som visar att dess popularitet håller på att avta eller att dess popularitet var en förbigående modefluga.

Utforska: Viral Launch Vs Jungle Scout

Viral Starta Chrome Extension Free

De Viral Starta Chrome-tillägget är ett utmärkt verktyg att använda när du surfar på Amazon eftersom det låter dig göra research på Amazon och samtidigt dra nytta av Viral Launchs djupgående rapportering.

Tillägget Viral Launch öppnar ett fönster i det övre högra hörnet av din webbläsare medan du surfar på Amazon.

Du kommer att se information om produkterna på sidan, inklusive kategorierna de är i, en liten graf som visar deras popularitet över tid, intäkterna varje produkt ger, det genomsnittliga priset för varje produkt, och så vidare.

Du kan också se ytterligare information, som försäljning över tid, genomsnittligt försäljningspris med mera. En sak du kan tycka är intressant är att den kommer att berätta när det är bäst att sälja den här produkten.

Till exempel säljer julgranar uppenbarligen mer under tiden före jul. Men även andra produkter kan ha perioder då de är mer efterfrågade

Klädförsäljningen kommer att öka beroende på till exempel säsong, medan vattenpistoler förmodligen kommer att bli mer populära under sommarmånaderna.

När du söker efter en produkt i allmänhet är det en bra idé att leta efter en vintergrön produkt. Med andra ord, leta efter en produkt som säljs konsekvent året runt, eftersom detta gör att du kan tjäna en jämn inkomst under hela året.

Å andra sidan, om du väljer att sälja en säsongsprodukt kommer det att finnas perioder under hela året då du kanske inte tjänar så mycket pengar. Dessutom kan din försäljning fluktuera från år till år.

Ett annat alternativ är att sälja olika säsongsvaror vid olika tider på året. Du kan till exempel sälja halloweenkostymer inför halloween, julpynt i december och påskägg på våren.

Detta kommer att säkerställa att du tjänar pengar under hela året, men du bör fortfarande ha några vintergröna produkter som du kan lita på för en mer konsekvent inkomst.

Det kommer att finnas en annan flik i produktlanseringstillägget Viral Launch där du kommer att kunna se hur många uppskattade månadsförsäljningar du kan få från en produkt.

Du kommer också att se hur många recensioner du behöver samla in för att få din produkt att rankas högt.

Det kommer även att finnas användbara tips och varningar. Till exempel kan du få en varning om att en viss produkt säljs av konkurrenter som har massor av bra recensioner.

I så fall kan det vara svårt för dig att få grepp om dina listor eftersom du kommer att behöva gå emot personer som redan har byggt upp framgångsrika listor över tid.

Du kan inte få så många kvalitetsrecensioner över en natt; detta tar tid att göra.

Du kommer också att få ett snabbt femstjärnigt betyg för att hjälpa dig att avgöra en produkts lönsamhet.

Kolla upp: Viral Launch vs Helium 10

Den sista fliken ger dig information om själva produkten. Det kommer att berätta vad dess dimensioner och vikt är, hur mycket det kostar per enhet och hur mycket vinst du kan få per försäljning per enhet.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Sammantaget är Chrome-tillägget ett utmärkt verktyg att ha eftersom det gör att du snabbt kan forska om produkter du ser medan du surfar på Amazon.

Viral Launch Keyword Research Review

Att välja rätt produkter är bara en del av ekvationen. Den andra delen är att få din produkt att dyka upp när folk söker efter den på Amazon.

Konkurrensen om att visas på den översta sidan av Amazons sökresultat är hård. Det är därför det är viktigt att rikta in sig på mycket lönsamma sökord som inte bara får stor sökvolym utan dessutom inte har stor konkurrens.

Sökordsverktyget ger dig en lista över sökord som har ett högt möjlighetspoäng. Verktyget spårar ständigt vilka sökord som vinner popularitet på Amazon och vilka som tappar i popularitet.

Läsvärd: Viral Launch Vs Unicorn Smasher

Den söker också efter sökord som vinner popularitet men som inte används av dina konkurrenter. På så sätt kan du utnyttja dessa “hemliga” sökord för att öka dina listor ranking.

Verktyget kommer att ta upp alla typer av sökningar som kunderna skriver in i Amazons sökfält men som du inte skulle ha tänkt på själv.

När du hittar sökord som verkar lovande kan du enkelt spara dem i en speciell sökordslista så att du kan spåra dem och använda dem senare.

Nyckelordsverktyget kan användas tillsammans med verktygen för produktupptäckt och marknadsundersökning. Med andra ord kan du se nyckelordsdata när du använder dessa verktyg.

Verktyget kommer att rangordna sökord från 0 till 1 000 baserat på hur lönsamma de är.

Förutom att ge dig data om organiska sökningar, kommer sökordsverktyget också att ge dig data om betalda sökordskostnader för sponsrade Amazon-listor.

Du kan ta reda på vilka sökord du ska använda i dina sponsrade listor för att spara pengar på dina annonseringskostnader och få ut mer av dina kampanjer; verktyget ger dig ett prisförslag som du också bör bjuda på sökordet.

Viral Launch Keyword Tool har ett antal funktioner som du inte hittar när du använder vissa andra sökordsverktyg.

Till exempel kommer det inte bara att ge dig relevanta sökordstermer som inkluderar ditt ursprungliga sökord utan också sökordsförslag som är relevanta för din ursprungliga sökterm men använder andra ord.

Dessutom kommer det att ge dig både breda och exakta sökordsdata, såväl som historiska data så att du kan se hur ett sökord har trendat över tid.

Bara för att ett sökord är populärt just nu betyder det inte att det kommer att vara populärt året runt.

Viral Launch Keyword Manager är tänkt att användas tillsammans med sökordsverktyget.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Du kan spåra alla dina favoritsökord i sökordshanteraren, se hur deras ranking har förbättrats över tid och mer.

Utforska: Viral Launch Vs Merchant Words

Viral Launch Photography Review

Programvaran Viral Launch innehåller ett verktyg som analyserar dina listor och ser till att de är korrekt skrivna. Dina listor bör ha ett antal saker som hjälper dem att rankas, inklusive fantastiska foton.

Listing Analyzer kommer att skanna dina listor och listorna över dina konkurrenter. Den kommer att jämföra dina listor med dina konkurrenters och ge dig råd om hur du kan förbättra din notering för bättre ranking.

Om du ännu inte har skapat några listor kommer verktyget Listing Builder att hjälpa dig att skapa SEO-optimerade listor från grunden.

Till exempel hjälper byggaren dig att inkludera precis rätt mängd sökord i dina listor för att få bra ranking.

Viral Launch Konkurrensanalys

Verktyget för konkurrensanalys hjälper dig att hålla reda på vad dina konkurrenter gör, vilka sökord de använder, om de lyckas med sina betalda kampanjer och mycket mer.

Ange bara ett ASIN för att få en lista över sökord de använder, sökordsrankningar, möjlighetspoäng, sponsrade annonsrankningar och mycket mer.

Du kan ställa in aviseringar så att du aldrig missar när en konkurrent ändrar en produkts pris, tappar sin ranking, får mer försäljning, får fler recensioner och så vidare.

Du kan få ett fågelperspektiv över exakt vad som händer i din bransch.

Du kan också stjäla de bäst presterande sökorden som dina konkurrenter använder genom att söka efter sökord som har minst 1 000 sökningar per månad och som får dina konkurrenter att rankas bland de 10 till 15 bästa listorna.

Verktyget kommer också att visa vilka sökord som rankas bra men som underutnyttjas så att du kan använda dessa sökord för dig själv och få ett försprång på marknaden.

Viral Launch Split Testing

Verktyget Split Testing hjälper dig att ytterligare öka dina omvandlingsfrekvenser genom att jämföra två olika versioner av dina listor med varandra. Denna tjänst erbjuds faktiskt av Viral Launchs partner, Lista Dojo.

Du kommer att få djupgående rapporter och grafer som visar exakt hur vissa bilder, sökord och listor fungerar bättre än andra för att ge dig fantastiska resultat.

Delad testning är ett av de bästa sätten att finslipa din notering och dina annonser för att få högsta möjliga omvandlingsfrekvens. Även om du ökar dina konverteringsfrekvenser med bara en procent, kan det verkligen gå ihop i längden.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

För att använda Listing Dojo, välj en produkt som du säljer. Välj sedan vilka element du vill jämföra med varandra.

Du kan till exempel jämföra produktbeskrivningen, priset eller bilderna på en annons med en annan.

Verktyget jämför automatiskt dessa två bilder eller två beskrivningar med varandra och ger dig sedan resultaten.

Viral Launch Kinetic PPC Review

Betalannonser är bra för att få mer trafik till dina annonser. Men eftersom du kommer att spendera pengar på dessa annonser är det viktigt att använda ett verktyg som hjälper dig att välja rätt sökord och skapa de bästa listorna för optimala resultat.

Du får detaljerad statistik om din kampanjs resultat för att hjälpa dig att avgöra vilka annonser som ger bra resultat och vilka som inte gör det.

Du kommer också att kunna sätta upp regler för att finjustera dina kampanjer och så att du kan tjäna pengar på autopilot.

Du kommer att kunna se hur din produkt presterar i olika annonser, kampanjer och sökord, samt hur mycket av dina pengar som kommer in från betalda annonser och hur mycket som kommer in från organiska annonser.

Detta hjälper dig att avgöra om det är värt det att fortsätta betala för annonser eller om du kan lita på organisk trafik och ändå behålla majoriteten av din försäljning.

En av de unika funktionerna som kommer med Kinetic PPC-tjänsten är att du får ett en-till-en-telefonsamtal med en Amazon PPC Kinetic-specialist.

Detta är ett engångssamtal för nya kunder, och specialisten kommer att använda det telefonsamtalet för att hjälpa dig räkna ut dina mål och komma på en strategi som hjälper dig att nå dessa mål, baserat på den typ av produkt du säljer och den budget du har.

Kolla upp: Viral Launch Vs Egrow

Viral lansering produktlansering

Slutligen, den sista tjänsten vi kommer att nämna här är Viral Launch Product Launch-tjänsten, som är en färdig lanseringstjänst för dig som ska sälja en ny produkt på Amazon.

Detta följer en standard lanseringsmodell. Med andra ord, Viral Launch kommer att tillåta dig att ge bort kuponger så att du kan få en hel del initial försäljning för din produkt så snart du släpper den på Amazon.

Genom att snabbt få många försäljningar, även om de är till ett rabatterat pris, kommer du snabbt kunna samla recensioner. Detta kommer att hjälpa dig att driva mer försäljning senare eftersom recensionerna kommer att påverka din ranking positivt.

Enligt Viral Launch kommer de att placera din produkt inför över 350 000 Amazon-kunder i deras nätverk.

Lanseringen är endast tillgänglig i utvalda länder. Det kommer att kosta en engångsavgift på $200 i USA.

I Storbritannien, Kanada och Tyskland kommer det att kosta en engångsavgift på 100 USD. I Spanien, Frankrike och Italien kommer det att kosta en engångsavgift på 50 USD.

Support för Indien, Japan och Mexiko är under arbete.

Du kan schemalägga din lansering i förväg och köra kampanjer i upp till en halv månad. Du kan ge bort engångskuponger och till och med schemalägga hur antalet enheter per dag som ska säljas ändras.

Prissättning för viral lansering

Vad kostar den virala lanseringen? I det här avsnittet kommer vi att gå över de tillgängliga planerna och se om det finns en viral lansering free provversion eller en Viral Launch-kupongkod som du kan använda.

Det finns en testversion av Viral Launch som du kan anmäl dig här. Den här testversionen ger dig tillgång till Launchpad så att du kan prova Viral Launch innan du betalar för en vanlig prenumeration.

De 5 planerna är följande:

  • MI-förlängning – $25/månad
  • Nybörjare – $59/månad
  • Pro – $99/månad
  • Brand Builder – $149/månad
  • Kinetisk – $199/månad

Testversionen av Viral Launch kräver inget kreditkort för att komma igång. Det varar i hela 14 dagar, varefter du måste registrera dig för en premiumplan för att fortsätta använda programvaran.

Kom ihåg att priserna kan ändras när som helst, och även om dessa priser återspeglar den aktuella kostnaden när detta skrivs, är det bäst att kolla prissidan för uppdaterad information.

Om du registrerar dig för ett årsabonnemang får du två månader free per år.

Viral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabattViral lansering - Amazon säljarverktyg - 40 % rabatt

Vi tjänar en provision om du klickar på den här länken och gör ett köp utan extra kostnad för dig.

Viral lanseringskupongkod

Använd kupongkoden PROJECTFBA från killarna på ProjectFBA.com för att få 20 procent rabatt på ditt månatliga medlemskap och hela 40 procent rabatt på ditt årliga medlemskap.

Med tanke på att årliga medlemskap redan är rabatterade, kommer du att få en hel del besparingar genom att använda det för ditt årliga medlemskap.

Till exempel kommer du att få ytterligare $236 rabatt genom att använda kupongen, förutom de $108 rabatt som du får när du väljer årsabonnemang, för totalt $344 i besparingar.

Utforska: Viral Launch Vs Jump Send

Avsluta det — är viral lansering legitim?

Ja, Viral Launch är legitim, och det är ett bra verktyg att använda för att öka ditt Amazon-spel och få mer försäljning.

Du kan komma igång idag genom att registrera dig för en free test på deras hemsida.