Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vinn en iPhone, iPad eller free studioutrustning med BandLab giveaway

Priser värda $6000 är att vinna i BandLabs tävling. Börja bygga din musikstudio eller skaffa en iPad för free.

Musikskapande plattform BandLab har lanserat en #BandLabGivesBack-tävling, som erbjuder chansen för deltagare att vinna priser från musikproduktionsutrustning till iPhones. Du har fram till onsdagen den 1 december på dig att anmäla dig, så gå gärna över till BandLab för att prova.

Priser rullas ut vissa dagar fram till december. Du har redan missat chansen att vinna $500 – förlåt – men det finns fortfarande chansen att vinna andra priser som en Samsung Galaxy Tab S7+.

Särskilt lockande är inspelningspaketet och innehåller allt du behöver för att komma igång med musikproduktion. Det finns en free Shure SM7B mikrofon, Roland GO:MIXER PRO-X ljudmixer, Akai MPK Mini Mk 3 MIDI-keyboard och Audio-Technica ATH-M50x hörlurar. BandLab uppmuntrar alla och alla att prova på musikproduktion, och det kitet kan vara den push du behöver för att börja göra musik ordentligt.

Tävlingen är free att gå in. Tjäna extra chanser att vinna tävlingen genom att slutföra uppgifter – åtgärder inkluderar att följa BandLabs Instagram för att tjäna ett bidrag eller skapa ett BandLab-konto för tre extra bidrag. Låter som ett smart sätt för plattformen att lägga till ännu fler användare till de 40 miljoner som redan är registrerade.

När tävlingen fortsätter kommer vinnarna att tillkännages på BandLab-bloggen, på Instragram och via e-post.