Vill du tillverka? Här är 5 resurser du behöver kolla in

0 Shares

Tillverkare tillverkar produkter. De kan designa sina varor eller ta befintliga designplaner och använda dessa planer för att generera produkter. Tillverkningsföretag spelar en avgörande roll för att skapa de flesta av de varor som folk köper i USA, inklusive kosttillskott, fordon och leksaker.

På dagens globala marknad kan tillverkare konkurrera med andra produkttillverkare från hela världen. Även om detta betyder att din potentiella marknad har ökat, betyder det också att du möter ökad konkurrens. Att använda de resurser som beskrivs här kan säkerställa att du har en konkurrensfördel när du startar ett tillverkningsföretag.

1. Du kanske kan anlita ett företag för att producera dina produkter.

img

Att starta ett tillverkningsföretag är kostsamt och tidskrävande, men du kan minska startkostnaderna genom att arbeta med ett annat företag för att producera dina produkter. Även om detta kanske inte är möjligt i alla tillverkningssektorer, kan du anlita en befintlig ansedd tillverkare för att producera dina kosttillskott om du planerar att producera närings- eller kosttillskott. Försäljningen av kosttillskott genererade över 120 miljarder dollar i USA 2016. Den ökande efterfrågan på hälsoprodukter av hög kvalitet gör detta till ett attraktivt alternativ för alla som är intresserade av att producera hälsoprodukter.

Även om US Food and Drug Administration (FDA) inte exakt godkänner kosttillskott, inspekterar de anläggningar där produkter tillverkas, och säkerställer att dessa anläggningar följer bestämmelserna. Kontrakt en FDA-godkänd anläggning för att producera kapslar, mjuka geler, gummier, tabletter och superfoods. Att arbeta med välrenommerade kosttillskottstillverkare gör att du kan spara tid på att starta ditt företag och börja generera intäkter. Tillverkare som Makers Nutrition kommer att arbeta med dig för att skapa en skräddarsydd formulering utformad för att uppnå dina önskade resultat.

Alla som tar kosttillskott bör rådfråga sin läkare för att säkerställa att kosttillskotten är lämpliga för deras behov och inte kommer i konflikt med några mediciner de tar. När du arbetar med en välrenommerad kosttillskottstillverkare kan du skapa en etikettdesign för dina produkter som beskriver de kostingredienser som kosttillskotten innehåller.

2. Vänd dig till proffs för expertinsikter om verksamheten.

partner

Arbeta med Enhanced Retail Solutions, som ger expertförsäljningsinsikter baserat på många års erfarenhet. Detta företag tillhandahåller också användbara artiklar som täcker viktiga affärsämnen som att hantera ditt lager och hantera problem med leveranskedjan. Detta företag kan hjälpa dig att hitta lagerhanteringslösningar för att säkerställa att du har de råvaror du behöver för att producera varor utan att beställa för mycket lager. De erbjuder också insikter om hantering av försäljningsställen (POS) och användning av POS-datahantering för att samla information om transaktioner i butiker, vilket kan hjälpa dig att förutse beställningar för specifika varor och identifiera produkter som inte längre efterfrågas.

3. Få tillgång till finansiering via Small Business Administration (SBA).

img

US Small Business Administration tillhandahåller användbar information för befintliga och blivande småföretagare, inklusive tillverkare. De arbetar också med småföretagare för att hjälpa dem att säkra finansieringen för sina företag. Du kanske kan få tillgång till lågräntelån på upp till $5 miljoner genom deras 7(a)- och 504-lån. Du kan också ansöka om mikrolån på upp till 50 000 USD för att täcka startkostnader.

4. Investera i CPQ-programvara för ditt säljteam.

Tillverkare tjänar pengar på att tillhandahålla produkter till butiker eller konsumenter. Du behöver ett säljteam för att sälja dina varor och generera beställningar för lager. Programvaran Configure, price, quote (CPQ) gör det möjligt för ditt säljteam att få tillgång till korrekta data om råvaror och arbetskostnader, vilket gör det möjligt för säljare att konfigurera korrekta, skräddarsydda offerter för modifierade produkter. Dina säljare kommer att spara tid eftersom de inte behöver kolla igenom produktprislistor. Att använda CPQ-programvara minskar också prissättningsfel.

5. Hitta de bästa försäkringspriserna med försäkringsjämförelseverktyg.

Nästan 20 procent av alla arbetsplatsskador inträffar inom tillverkningssektorn. Du kan skydda ditt företag genom att investera i lämpliga försäkringar för att täcka kostnaderna för arbetsplatssjukdomar och skador. Arbetsskadeförsäkringen täcker kostnader för medicinsk behandling och löner när arbetstagare drabbas av en arbetsskada eller sjukdom. Ansvarsförsäkringen täcker kostnaderna för advokatarvoden och förlikningar om du blir stämd för vårdslöshet. Googla på “försäkringsjämförelseverktyg” för att hitta ett försäkringsjämförelseverktyg som passar din plats. Verktyget uppmanar dig att ange ditt postnummer och svara på frågor om ditt företag. Den använder informationen för att sammanställa en lista över försäkringsleverantörer som tillhandahåller den försäkring du behöver för ditt företag.

Tillverkare drar nytta av att samarbeta med andra produkttillverkare som kan tillhandahålla leveranstjänster. Tillverkare drar också nytta av att vända sig till proffs som kan hjälpa dem att implementera värdefulla resurser, såsom POS-datahanteringsappar och CPQ-programvara. SBA erbjuder företagslån för att hjälpa tillverkningsföretag att starta verksamhet, och tillverkare drar också nytta av att använda försäkringsjämförelseverktyg för att möta sina försäkringsbehov.

0 Shares