Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vill du ha snyggare popup-fönster i Apple Music-appen? Prova MusicBanners

Apple Music är överlägset ett av de mest populära sätten att streama musik på iOS- och iPadOS-plattformarna. Detta uttalande förblir sant även när det gäller användare av jailbroken telefoner.

Jailbreakers som vill uppgradera sin användarupplevelse i Apple Music-appen har tur denna tisdag morgon tack vare en ny och free jailbreak tweak dubbad MusikBanners av iOS-utvecklare , eftersom den effektivt ersätter Apple Music-appens fula HUD-popup-fönster på mitten av skärmen med något snyggare.

Vissa saker som Apple Music-appen visar som HUD-popup-fönster i mitten av skärmen är åtgärder som att lägga till en låt i ditt bibliotek, markera en låt som ska spelas nästa, markera en låt som ska spelas sist eller älska en låt. MusicBanners får helt enkelt Apple Music-appen att visa dessa åtgärder som små banners som liknar vad du skulle bevittna när du fäster en Apple Pencil på en iPad Pro istället för HUD-popup-fönster på mitten av skärmen, som så:

Enligt level3tjg är MusicBanners baserat på ett populärt och nyligen retat koncept publicerat på r/iOSBeta, och baserat på våra tester gör tweaken ett fantastiskt jobb med att förverkliga den för de jailbreakers som kräver en mer estetiskt tilltalande användarupplevelse i Apple Music-appen.

Med tanke på MusicBanners enkelhet borde det inte komma som någon överraskning att det är en installations-och-gå-tweak utan några alternativ att konfigurera. Om du någonsin skulle vilja återgå till iOS HUD-popup-fönster på lagercenterskärmen, behöver du bara avinstallera MusicBanners via din pakethanterarapp.

De som vill ge MusicBanners ett försök kan ladda ner tweaken för free från level3tjgs arkiv. Det stöder jailbreakade installationer av iOS 13 och 14 med absolut säkerhet, men utvecklaren noterar att iOS 12 kan eller kanske inte stöds eftersom det inte har testats ännu. Vi kommer att uppdatera den här biten när vi får bekräftelse.

Om du inte redan använder level3tjgs arkiv kan du lägga till det i din pakethanterare med följande URL:

https://level3tjg.xyz/repo

Planerar du att förbättra din jailbreakade telefons Apple Music-app med den nya MusicBanners tweaken? Vi är glada över att höra dina tankar om justeringen i kommentarsektionen nedan.