Vilket telefonfodral ska du köpa beroende på hur det används

0 Shares

Vilket telefonfodral ska du köpa beroende på hur det används

Så fort vi köper en mobiltelefon är nästa steg vi brukar göra titta på vilket mobiltelefonfodral vi gillar mest , oavsett hur vi kommer att använda vår nya terminal. Och även om dagens enheter är designade med ett stort antal material som är allt mer motståndskraftiga mot stötar, repor… Många gånger räcker de inte för att förhindra att de går sönder efter ett fall.

En annan av de viktigaste punkterna som många användare inte tar hänsyn till är att det finns en mängd olika typer av skal för mobiltelefoner. Dessutom var och en kommer att bero på vilken typ av användare vi är och hur vi använder terminalen . Så ett brett utbud av möjligheter är öppna för oss att välja mellan. Därför kommer vi att presentera de olika alternativen som du kan ta hänsyn till beroende på hur du använder din mobil.

Skyddar för din dag till dag

Transparent harts

En av de viktigaste aspekterna som vi tar hänsyn till när vi väljer ett extra skydd för vår mobil är om det kommer inte att påverka dess design , eftersom många användare föredrar att kunna visa upp perfekt hur vacker och elegant den nya terminalen de har köpt är. . Om detta är ditt fall har du tur, för på den nuvarande marknaden hittar vi transparenta hartshöljen som hjälper oss med detta.

grund för Samsung Galaxy S21 Ultra

Dessutom är de vanligaste de är mycket billiga och ganska lätta att hitta i vilken butik som helst, antingen fysisk eller online. Du kommer vara perfekt för att undvika att terminalen repar sig om vi bär den i en ficka med nycklar eller i en väska. Huvudproblemet med dessa är att de knappast skyddar mot slag, så om det slår för hårt kan mobilen sluta gå sönder. Men om vi vill visa upp design måste vi fatta det här svåra beslutet.

Läderskal

Efter exemplet, som var särskilt billigt och med billiga material, hittar vi de som är gjorda av syntetiskt läder , eller till och med med äkta Alcantara-läder. En av fördelarna som vi kommer att ha med dessa är att vi kommer att uppnå ett helt förstklassigt utseende för vår nya terminal.

Även om det stora problemet vi hittar är att även om de kan skydda mobilen från alla möjliga stötar eller repor, är det att dessa är mer mottagliga för slitage av alla föremål som har gjorts med läder och skyddar inte skärmen. Likaså med tiden måste den ändras, eftersom slitaget blir för märkbart.

Grunden för Samsung Galaxy Note 20

Boktyp

Låt oss gå med de bokliknande, som var mycket framgångsrika ett tag, eftersom de föredrogs av en del av användare som inte ville ha ett skärmskydd eftersom de föredrog den normala beröringen av panelen. Även om det inte längre är så populärt, idag du kan fortsätta att hitta olika versioner , både tillverkade av själva terminalmärket och de billigare versionerna. Vissa har till och med en magnetisk stängning som förhindrar att terminalen öppnas av sig själv.

Funda libro móvil

En av de bästa fördelarna de erbjuder oss är att vi kan stänga den när som helst efter avslutad användning av mobilen, så det kommer att skydda skärmen och hela mobilens struktur. Problemet är att de kan försämra prestandan hos mobilen och är vanligtvis mycket skrymmande. Därför, om vår dagliga mobilanvändning är knapp, kommer detta att vara idealiskt eftersom det inte kommer att orsaka oss något obehag.

Alla resistenta överdrag

Robusta höljen

Om vi ​​är lite aningslösa människor och det inte är första gången som vi lyckats slå sönder vår mobil utan att vilja, kan det här alternativet vara det bästa i vårt fall. Dessa kan skydda vilken normal mobil som helst mot nästan alla slag, så det blir väldigt svårt att bryta den. Dessutom, de robusta omslagen inte bara har militär certifiering, utan vi kan också hitta en version som skyddar både den bakre delen och den främre delen av terminalen.

Fundas rugerizadas galaxy s20

Så när du väljer det ena eller det andra beror det på hur många träffar vi tror att skärmen kan ta. Naturligtvis måste man ta hänsyn till att den har en större tyngd än de andra som vi har nämnt ovan, även om det är sant att skyddet den ger till mobilen kommer också att vara mycket högre än resten . Vi kan till och med hitta några som har vattenbeständighet.

Militärt certifierad

Om du är en orädd person eller som har ett jobb där du måste skydda dina tillhörigheter väl från eventuella fall och stora slag, kommer ditt alternativ att vara att ha ett ansikte som har militär certifiering . Dessa liknar den tidigare modellen, men det här alternativet lägger till vissa element på dess kanter som kan absorbera stötar i händelse av ett betydande fall av smarttelefonen.

Dessutom har de är utformade för att överskrida fronten och tjockleken på skärmen , med syftet att, om mobilen faller på en plan yta, är skärmen helt skyddad. Även om priset är något dyrare än de tidigare modellerna, ja, det kommer att vara motståndskraftigt mot all påverkan.

Vattenskydd

Funda antigolpes e ogenomtränglig

Om du letar efter det perfekta fodralet att sänka terminalen med både i en pool och i havet. Eller, helt enkelt, du är en person vars mobil har blivit blöt mer än en gång, detta skulle vara ditt idealiska fodral. På den nuvarande marknaden vi kan hitta alla typer av vattentäta överdrag som kommer att kunna motstå alla typer av vätska. Och till och med kan du se terminalens ursprungliga design, eftersom de vanligtvis är genomskinliga. Dess motståndskraft mot stötar eller repor beror på materialet med vilket den har tillverkats, så det kommer att vara nödvändigt att vara uppmärksam på det innan du köper.

Bra skydd och med batteri

Även om det för närvarande finns många mobiler som redan har tillräckligt med autonomi för att hålla en hel dag utan att behöva ladda den. Med tidens gång, livslängden på ditt batteri minskar , så det är en bra idé att ha den här typen av hölje i händelse av att vi inte är så nära att kunna ladda det. Dessutom är de ett mycket bra alternativ om vi inte vill behöva bära med oss ​​ett externt batteri. Ett av deras största problem är att när deras ström tar slut kommer de också att behöva laddas. Men de är idealiska för resor och för de användare som bara är hemma.

Fundament för Samsung Galaxy A51

Fodral för att skydda mobilen och förvara korten

Dessa ger förutom bra skydd, hjälper oss att glömma att bära plånboken med oss , eftersom vi kan bära den nödvändiga dokumentationen i den för att gå ut. Och det är en mycket anmärkningsvärd aspekt, även om den också har en negativ sida, att vi inte kommer att kunna bära mynt. Dessutom kommer dess storlek att vara något större än resten av omslagen, men om det i vårt fall inte är ett problem kommer det att vara det perfekta valet.

0 Shares