Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilket operativsystem fungerar Sketchup 8 på?

Windows 64-bitarsversioner krävs för SketchUp. Installerar även SketchUp, Windows 8. Windows Update måste vara aktuellt för att kunna använda den här funktionen. Det finns inga stödda miljöer för Boot Camp, VMWare eller Parallels. Ett grafikkort i 3D-klassen med 1 GB minne eller mer och hårdvaruacceleration stöds.

Vad är Sketchup kompatibel med?

SketchUp for Web-applikationen kan användas på de flesta datorer som är anslutna till internet via en rekommenderad webbläsare (Chrome 59+, Firefox 52+ eller Microsoft Edge 84+).

Kan min bärbara dator köra Sketchup?

Du behöver mus- och tangentbordsinmatning på en dator eller Chromebook om du använder SketchUp för webben på webben. Den rekommenderade webbläsaren för SketchUp för webben är Chrome 59+ eller Firefox 52+, så du kan använda den på de flesta datorer som är anslutna till internet.

Vilken Sketchup 8?

Det finns inte längre en version av Sketchup som är äldre än 8. Det finns många förbättringar och nya funktioner i den här versionen, som släpptes den 1 september 2010. “Solid Tools” ingår i Pro-versionen.

Kan du få Sketchup på Chromebook?

SketchUp-webbplatsen är nu tillgänglig, så du kan använda den på Chromebooks.

Vad kör Sketchup på?

Du behöver mus- och tangentbordsinmatning på din Chromebook eller dator om du använder SketchUp för webben. SketchUp for Web-applikationen kan användas på de flesta datorer som är anslutna till internet via en rekommenderad webbläsare (Chrome 59+, Firefox 52+ eller Microsoft Edge 84+).

Fungerar Sketchup på Windows 7?

Windows 7 eller senare krävs för SketchUp. Du måste ha ett Windows 7 64-bitars operativsystem installerat för att kunna använda SketchUp. Det är inte möjligt att installera SketchUp på lägre versioner av operativsystem.

Fungerar Sketchup på Windows 10?

Det finns inga ARM-baserade datorer som kan köra SketchUp för Windows. Operativsystem 32-bitars – SketchUp är nu optimerat endast för 64-bitars och är inte längre tillgängligt för Windows eller MacOS 32-bitarsversioner. MacOS 10. MacOS 10 stöds inte längre med SketchUp 2021 (High Sierra). High Sierra ligger på 13 (High Sierra).

Vilken processor är bäst för Sketchup?

 • AMD Ryzen 5 3600X är en kraftfull processor.
 • AMD Ryzen 5 5600X är en kraftfull processor.
 • AMD Ryzen 9 5900X är en kraftfull processor.
 • Vilken dator behöver du för att köra Sketchup?

  Minimispecifikationer

  Rekommenderade specifikationer

  4GB RAM

  8GB+ RAM

  700 MB tillgängligt hårddiskutrymme

  Minst 1 GB tillgängligt hårddiskutrymme

  Intel HD integrerat grafikkort med minst 512MB videominne

  Diskret grafikkort som AMD Radeon R9 M37X 2048 MB

  Fungerar Sketchup på en Mac?

  SketchUp för Mac-appen är free, men den kommer med en Pro-version som lägger till funktioner och möjligheter mot en extra avgift. Du kan skapa förvånansvärt komplexa och detaljerade 3D-modeller med SketchUp för Mac, men du behöver mycket övning. Det är förvånansvärt lätt att använda och har ett rent gränssnitt.

  Är 16 GB ram tillräckligt för Sketchup?

  Du bör få minst 32 GB RAM och lagringsutrymme om du använder SketchUp för professionella ändamål. 32GB-modellen är ett utmärkt val om du inte behöver mer än så – och du kan spara lite pengar genom att hålla fast vid mindre.

  Är grafikkort nödvändigt för Sketchup?

  Om du har ett grafikkort som fullt ut stöder OpenGL 1 rekommenderar vi det. Enheten måste ha minst 64 MB videominne och vara minst 5 år gammal. Om du har ett grafikkort som fullt ut stöder OpenGL 3 rekommenderar vi det. Enheten har minst 64 MB videominne och är nr.

  Vilket år är Sketchup 8?

  Integrering av Google Maps och Builder Maker lades till i SketchUp 8 den 1 september 2010.

  Finns det fortfarande A Free Sketchup?

  Vad kostar SketchUp? Är det fortfarande free? Utöver den betalda versionen av SketchUp finns det också en free version tillgänglig. Den senaste versionen av SketchUp Make 2017 är fortfarande tillgänglig här, även om Trimble har dragit tillbaka utvecklingen av free skrivbordsversion, SketchUp Make.

  Hur laddar jag ner gammal Sketchup?

 • Sedan måste du skapa ett Trimble-konto för free eller logga in på ett Trimble-konto.
 • Du kommer att tas till sidan för nedladdningar när du har loggat in.
 • Vad är det sista Free Version av Sketchup?

  Du kan använda sketchup 8 för kommersiella ändamål för sista gången.

  Är Sketchup från Google Still Free?

  ja! Du kan använda SketchUp Free för free på personliga projekt (icke-kommersiella ansökningar). Vi hoppas att du kommer att överväga att köpa SketchUp Pro om du litar på SketchUps professionella modellerings- och dokumentationsfunktioner.

  Fungerar Sketchup For Schools på Chromebook?

  Det webbaserade programmet SketchUp for Schools kan användas med en rekommenderad webbläsare på en Linux-dator eller Chromebook eftersom det är webbaserat.

  Kan du installera programvara på en Chromebook?

  Chromebooks var redan fantastiska, och nu är de ännu bättre eftersom de kan användas med Windows-programvara. Nu när alla nya Chromebooks kör Android-appar, låt oss titta på att köra PC-program också. CrossOver för Chrome OS är en ny app som låter dig installera flera Windows-program på din Chromebook.

  Äger Google fortfarande Sketchup?

  Google har sålt SketchUp till Trimble Navigation, vilket innebär att 3D-modelleringsverktyget SketchUp inte längre är en del av företaget. Som en del av affären kommer både teammedlemmarna och SketchUps teknologi att användas för att förbättra Trimbles navigerings-, mätnings- och kartfunktioner.