Vilket är bättre, Google Meet eller Zoom? Google Meet vs Zoom, se skillnaderna

0 Shares

Har du någonsin undrat vilken app som är bättre mellan Google Meet och Zoom? Vet du vad det är för skillnader mellan dessa appar? Om du funderar på att installera ett videosamtalsprogram på din telefon eller dator, här kommer vi att visa dig skillnaderna för att hjälpa dig att avgöra vilka som bäst passar dina behov.

Som vi väl vet är Google Meet en plattform designad för ett syfte som kan utföras av Google-användare videokonferenserdela nyheter och låt upp till 100 000 personer delta.

Å andra sidan är Zoom plattformen som den kinesisk-amerikanske affärsmannen Eric Yuan bestämde sig för att skapa kommunicera med familj, vänner och bekanta mitt i denna covid-19-pandemi; i detta kan du ringa videosamtal via applikationen.

Google Meet eller Zoom, som täcker fler områden runt om i världen?

Även om Google är en av de mest använda webbläsarna i världen, är dess Meet-tillägg för videokonferenser den är begränsad till endast fyra språkDe är spanska, engelska, franska och japanska; Därför kommer du bara att kunna använda plattformen var som helst i världen om du talar något av dessa språk.

Tvärtom tog entreprenören Eric Yuan hand om Zoom-plattformen språk som behövs för kommunikation med alla arbetspartners han har i världen; Dessa språk är spanska, engelska, franska, japanska, tyska, portugisiska och kinesiska; av denna anledning använder fler och fler människor i världen denna applikation för kommunikation.

Vilket har enklare och snabbare åtkomst?

För att komma åt Google Meet-plattformen kan du ladda ner den från dess officiella webbplats till en dator eller mobiltelefon i Play Store eller App Store.

När du har installerat applikationen måste du registrera dig och använda den gratis; eller välj det kostnadsfria 14-dagarskontot för att se om det uppfyller dina behov och betala sedan för en av deras tjänster. Den kommer att vara tillgänglig fram till september i år; men kom ihåg att det finns på ett gratis konto du kommer att vara begränsad i att använda funktionerna som erbjuds av plattformen.

Om du vill ha obegränsad användning av plattformen måste du registrera dig genom att betala den månatliga avgiften för Google Suite; det enda som kommer att bero på din betalningsplan är antalet konferensdeltagare. Den beräknade betalningen för 25 eller fler personer är $5.

Precis som Google Meet kan Zoom laddas ner till en Windows PC eller Mac från dess officiella webbplats om det är för en PC, eller från App Store för en mobiltelefon; en gång installerat måste du registrera dig genom att lägga din e-post och lösenord Dina preferenser för att garantera din integritet.

Det är en plattform med 2 versioner, gratis har möjlighet att köra videokonferens upp till 100 personer samtidigtendast begränsat till 40 minuter per möte, på samma sätt, om mer tid behövs för att täcka allt schemalagt innehåll, kan du omedelbart skapa ett nytt möte för att uttrycka saknade punkter.

Vem tillhandahåller de bättre funktionerna, Google Meet eller Zoom?

Google Meet erbjuder ett brett utbud av funktioner som är perfekta för att dela information under denna pandemi. Detta möjliggör videokonferenser, dela skärmar för att genomföra kurser eller möten, utbyta filer som dokument och bilder; utöver chatt, för att överhuvudtaget skicka meddelanden till alla medlemmar.

På Zoom kan vi organisera videokonferenser för möten, dela skärmar för att delta i kurser och handledningar och skicka meddelanden till en eller flera personer från chattalternativet; men vi kan inte skicka filerom du inte köper den betalda versionen av appen.

Tack vare detta var det möjligt att känna till skillnaderna på ett tydligt och exakt sätt som hjälper dig att avgöra vilket Google Meet eller Zoom, bättre matcha dina krav. Om du gillade den här artikeln, glöm inte att dela och lämna en kommentar eftersom din feedback hjälper oss att ge dig den bästa informationen.

0 Shares