Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilken vacker dag

Förra veckan snöade det och idag är det fina 74 grader ute. Somrarna i North Carolina blir alldeles för fuktiga för mig, men de kommande månaderna före juni är helt enkelt vackra. Jag producerar mycket värme själv (jag antar att man skulle kunna kalla mig Prescott) som håller mig varm på vintern men när den väl kommer över 76 börjar det bli svettvarmt – så jag njuter av det här vädret 🙂

Det är vad som brukar kallas cabriolet väder, så jag fick chansen att släppa toppen och njuta av resan till skolan oändligt mycket mer. Även om vi pratar om 60 % luftfuktighet är det fortfarande ganska lågt för NC så jag är nöjd.

Mitt Spring Break börjar imorgon och jag kör upp till NY på fredag ​​morgon. Jag gör resan med Derek Wilson och hans fru Laura eftersom de har lite familj i NY och kommer att köra tillbaka med en bil som köpts under resan. Det hjälper alltid att ha fler människor i bilen när man gör någon form av roadtrip, det gör att tiden går så mycket snabbare. Laura och jag är i varsin ände av film/musikspektrat så underhållning kommer att bli intressant 🙂

Min älskade Vinney kommer att träffa oss i NY, och sedan efter helgen åker vi båda tillbaka till New Haven. Hennes Spring Break är veckan efter min så hon kommer fortfarande att vara i klassen hela veckan, men jag får åtminstone vara med henne. Det var alldeles för länge sedan jag såg henne, och även om vi pratar dagligen och kvällen i timmar är det fortfarande inte samma sak. Bara en dag till och flera timmars körning så är vi tillsammans igen älskade 🙂

Jag har ett par projekt på gång innan jag åker så jag ägnar den här sista dagen åt att knyta ihop tappar. Jag har ungefär 20 minuter kvar på klassen (ja jag bloggar i klassen igen) så jag ska försöka hinna med lite arbete. Jag fick inte chansen att ta den löprundan häromdagen, men jag kanske har lite tid ikväll.

Om det är soligt och varmt där du är, njut av det 🙂