Vilken telefon Ă€r bĂ€ttre, Samsung Galaxy Grand Prime eller Galaxy J5? – Egenskaper och skillnader

0 Shares

Sanningen Àr att Galaxy J-familjen har varit mycket framgÄngsrik i smartphonemarknaden. Samsung vet hur man nÄr mÀnniskor, vad de har att erbjuda till var och en av dem, och det Àr dÀrför det Àr företag nummer ett nÀr det kommer till att sÀlja mobila enheter.

I Är, i maj för att vara exakt, lanserade de Galaxy J5 vilket Àr en förbÀttrad version i allt kÀnsla av grand prime, frÄn utrustningen till materialen som den Àr gjord av. Den stora frÄgan, eller snarare det tvivel som mÄnga har, Àr vad som Àr skillnaderna mellan de tvÄ mobiltelefonerna förutom det Är de lanserades. Det Àr vÀrt att kÀnna till dem, för pÄ sÄ sÀtt vet du vad som Àr bÀst för dig nÀr du ska köpa en ny mellanklassenhet, det Àr viktigt att du ocksÄ mÀrker skillnaden mellan originalet Samsung och kopian.

Nedan kommer vi att visa dig skillnaderna mellan de tvÄ Samsung-telefonerna som jÀmförs mycket i olika delar av vÀrlden pÄ grund av rÀckvidden och priset de har.

MĂ„tt

Vi börjar med mĂ„tten, J5 mĂ€ter 145,8 x 72,3 x 8,1 mm och vĂ€ger 159 gram Ă€ven om du mĂ„ste övertyga dig sjĂ€lv om att materialen Ă€r metall och plastram. IstĂ€llet mĂ€ter Grand Prime 144,8 × 72,1 × 8,6 mm och vĂ€ger 156 gram, allt material Ă€r plast. I det hĂ€r fallet vinner J5 eftersom materialet Ă€r mycket mer hĂ„llbart och större.

SkÀrm

J5 har en skĂ€rm 5,2-tums Super AMOLED med en upplösning pĂ„ 720 × 1280 pixlar, medan Grand Prime har en 5,0 tum TFT kapacitiv skĂ€rm med en upplösning pĂ„ 540 × 960 pixlar. DĂ€rför Ă€r J5 mycket bĂ€ttre dĂ„ den har bĂ€ttre upplösning och du kommer att se allt i bra HD-kvalitet.

mjukvara och hÄrdvara

vad det Àr i Chipsetet har samma sak, Snapdragon 410, en 1,2 GHz fyrkÀrnig processor Àven om skillnaden Àr att J5 har Cortex-A53. Vad grafikprocessorn skulle vara Àr Adreno i bÄda, men i Grand Àr det 405 och i J5 Àr det 306. Slutligen Àr RAM-minnet 1 GB för den huvudsakliga och 2 GB för J5.

AXEL

J5 har Android 6.0.1 Marshmallow sÄ den har den senaste versionen medan Prime har KitKat 4.4. Naturligtvis, vad som hÀnder Àr J5 eftersom den senaste versionen av Android kommer med mer sÀkerhet.

Kamera

Prime kamera Den har 8 megapixlar med autofokus, LED-blixt och en 5 megapixel frontkamera, J5 har 13 megapixlar pÄ baksidan, autofokus, LED-blixt, och framsidan Àr 5MP men med LED-blixt. I det hÀr fallet kan du se att J5-kameran Àr av bÀttre kvalitet.

Batteri

pÄ bÄda telefonerna batteriet Àr frÄnkopplat;men J5 tar lÀngre tid eftersom den Àr 3100 medan Grand Àr 2600.

Baserat pÄ dessa skillnader Àr det sÀkert att sÀga det det bÀsta valet nÀr man vÀljer en ny mellanklass mobiltelefon, och Samsung Àr J5.

Nycklarna till att vÀlja den bÀsta mobiltelefonen av alla

NÀr vi vÀljer en enhet mÄste vi ta hÀnsyn till specifikationerna som talar om för oss om vi gör rÀtt val, och genom hela artikeln förklarar vi skillnaderna mellan Prim och J5, kom ihÄg om de andra nycklarna som du mÄste ta hÀnsyn till av.

Om du Àr en av dem de anvÀnder en mobiltelefon hela tiden och du inte vill att det ska orsaka problem med dina appar, mÄste du komma ihÄg att CPU Àr det första du bör kontrollera, dess kapacitet kommer att definiera hur din enhet fungerar korrekt.

Om enheten inte har mycket intern lagring, kolla om det gÄr att utöka med externt minne, pÄ sÄ sÀtt kommer du att kunna ladda ner alla applikationer utan problem.

Bildkvaliteten innebÀr att om mobilen har en kamera med bra upplösning du kan ocksÄ titta pÄ bilderna i utmÀrkt kvalitet, detta visar att det Àr ett bra alternativ.

Med dessa tips kan du ta Bra beslut baserat pÄ dina behov och erbjudandet av enheten. AnvÀnd bara det bÀsta, ta en titt pÄ detaljerna, fÄ kvalitet nÀr du har laget i dina hÀnder.

0 Shares