Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilken plattform skapade du min hemsida på? – De bästa bloggplattformarna

Bloggar blev väldigt populära för många år sedan tack vare deras stora potential. Det är därför många som börjar sitt äventyr med att blogga vill veta vilken plattform de skapade min sida på och jag vet de bästa bloggplattformarna.

Det finns många alternativ när vi pratar om plattformar fri för att skapa bloggar. Lyckligtvis är många av dem extremt attraktiva. Vissa låter dig till och med få betalt för din egen webbplats eller blogg.

Personligen kommer vi att se i listan nedan. Den mest rekommenderade för sin frihet, förtroende och framför allt för att den är helt gratis, är Blogger. Eftersom du har en blogg här behöver du inte betala för hosting, du kan använda din egen domän och tjäna pengar med Adsense.

Men alternativen är varierande och du kanske letar efter något mer, något annat som passar dina behov. Av denna anledning kommer vi att se några bloggplattformar.

De bästa plattformarna för att skapa min blogg

WordPress

Det är förmodligen en av de mest populära på flera år. De allra flesta människor som ägnar sig åt bloggvärlden vet detta. Du kan använda WordPress och inte betala någonting (när det kommer till hosting), eller så kan du använda det WordPress.org och installera prefab på din egen hosting vilket ger dig stor frihet i många olika frågor.

WordPress i sig är en av de bästa innehållshanterarna. Den är perfekt optimerad för sökmotorer och framför allt är den för enkel att använda, förutom att den skyddar din webbplats från skadlig kod, virus och skadlig kod. Gratisversion om du vill dra nytta av WordPress.com 3 GB lagringsutrymme, teman och plugins. Naturligtvis, om du vill utöka allt detta kan du komma åt fler alternativ genom att betala.

Bloggare

Plattform Google Det är en av de mest populära eftersom det är lätt att göra vad som helst. Dessutom är allt gratis på den här plattformen, och du kan göra många ändringar som du inte kunde på WordPress.com. Det är lite mer komplicerat att justera vissa saker, speciellt om de är SEO-relaterade, men det är värt det.

Det enda dåliga är att det inte tillåter användning eget värdskap. Så om du någonsin bestämmer dig för att flytta till en privat server måste du importera allt till WordPress. Vilket, beroende på din kunskapsnivå, kan vara en huvudvärk. Däremot ger Blogger dig möjligheten att tjäna pengar på din blogg genom att placera Adsense-annonser, vilket inte är möjligt på WordPress.com.

Plattformar för att skapa din egen webbplats

Wix

Ett av de bästa alternativen för skapa och redigera en gratis blogg extremt snabb och framför allt intuitiv. Det är ännu lättare att använda än de två föregående förslagen. Även om vi måste nämna att det har vissa begränsningar.

Du kan kontrollera SEO på det enkla sättet, kommer med över 500 gratis mönster och bilder som du kan använda var som helst på din webbplats. Den har i sin tur plugins för formulär, undersökningar etc. Det här alternativet är mer än rekommenderat för personer som vill ha en professionell webbplats för sitt företag eller sin tjänst.

Tumblr

Han är en gammal vän mikrobloggplattform. Observera att den inte liknar de tidigare. I det här fallet är det mer än något annat att dela de små sakerna som om det vore Twitter. Med grundläggande funktioner jämfört med tidigare förslag på den här listan.

Överblogg

Du kan enkelt skapa en blogg, med flera alternativ. Tanken bakom Overblog är att erbjuda möjligheter starta en blogg för människor som börjar i den här världen. Dessutom har den en bloggkatalog för reklamändamål, men inte bara.

För den har också olika toppar och stor gemenskap så att alla känner till din blogg. Du kan komma åt den här tjänsten gratis för att publicera vad du vill, den har också obegränsat lagringsutrymme.