Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilken PC behöver du för att spela The Lords of the Fallen?

“The Lords of the Fallen” (helt enkelt kallat Lords of the Fallen, en titel som har funnits sedan oktober 2014) som avtäcktes officiellt av CI Games under Gamescom 2022, står som ett av de mest efterlängtade spelen 2023, och genererar betydande förväntan baserat på allt som har avslöjats hittills. Planerad för release den 13 oktober i år, de som vill uppleva det på PC har fortfarande tid att uppdatera sin hårdvara, vilket säkerställer optimal prestanda. Låt oss fördjupa oss i de hårdvaruspecifikationer som krävs.

“The Lords of the Fallen” representerar ett actionrollspel som bygger på den grund som lades av dess invigningssläpp 2014. Vad vi har sett transporterar spelet spelare in i en mörk, sammanvävd fantasivärld, fem gånger större än sin föregångare , introducerar en ny mekaniker som lockar oss att utforska två parallella dimensioner: de levandes och de avlidnes värld.

Lords of the Fallen

Vilken PC behöver du för att spela The Lords of the Fallen?

Med mindre än två månader kvar till dess planerade release på PC, PS5 och Xbox Series har nedräkningen till The Lords of the Fallens officiella lansering börjat. Detta lämnar en möjlighet för PC-spelare att se till att deras system är redo att tillgodose spelets krav. Om din nuvarande installation misslyckas har du chansen att göra nödvändiga uppgraderingar innan det är för sent. För att underlätta denna process, låt oss börja med att utforska spelets minimikrav och rekommenderade systemkrav.

Minimikrav rekommenderade krav Rekommenderad hårdvara
Profil 720p med låga inställningar 1080p med höga inställningar 1080p hög vid 144+ FPS
1440p hög vid 60+ FPS
Processor Intel Core i5-8400
AMD Ryzen 5 2600
Intel Core i7-8700
AMD Ryzen 5 3600
Intel Core i7-12700K
AMD Ryzen 7 7700X
Bagge 12 GB 16 GB 16 GB
Grafikkort NVIDIA GTX 1060 6GB
AMD RX 590
NVIDIA RTX 2080
AMD RX 6700
NVIDIA RTX 4070 Ti
AMD RX 7900 XT
Grafiskt API DirectX 11 DirectX 12 DirectX 12
Lagring 45 GB (SSD föredrages) 45 GB (SSD krävs) 45 GB (SSD krävs)
OS Windows 10 64-bitars Windows 10 64-bitars Windows 10 64-bitars

Som uppenbart är förutsättningarna för att njuta av The Lords of the Fallen på PC en anmärkningsvärd efterfrågan. Enligt de medföljande utvecklarspecifikationerna krävs en relativt modern och robust processor, 16 GB RAM och antingen ett RTX 2080 eller RX 6700 grafikkort för att uppnå spel i Full HD-upplösning med höga grafikinställningar. Det är dock viktigt att inse att detta är utvecklarens rekommenderade krav för att säkerställa ett optimalt spelmöte.

Mot bakgrund av detta har vi tagit oss friheten att introducera ytterligare en kolumn med våra egna rekommendationer. Detta är särskilt relevant om ditt mål är att fördjupa dig i spelet med Full HD-upplösning, skruvad upp till maximala inställningar, och bibehålla en FPS-hastighet på 144 eller högre. Alternativt, om din avsikt är att spela med 1440p-upplösning samtidigt som du behåller en FPS-tröskel över de alltid önskvärda 60, rekommenderas vissa justeringar. I sådana fall lutar våra förslag mot en modernare processor, men inte uteslutande, tillsammans med ett grafikkort som RTX 4070 Ti eller RX 7900 XT. Även om dessa grafiklösningar bär en betydande prislapp, ger de en garanti för en förstklassig spelupplevelse vid förhöjda upplösningar.

Vad kan vi förvänta oss av detta nya spel?

Utvecklad av HEXWORKS och publicerad av CI Games, The Lords of the Fallen (2023) framstår som ett RPG med ett dynamiskt stridssystem som är både krävande och anmärkningsvärt flytande. Inom dess rike har spelare befogenhet att sömlöst sammanfläta potenta magiska attacker med intrikata närstridsmanövrar, en fusion som framkallar jämförelser med Elden Ring.

The Lords of the Fallen spel

Det här spelet utlovar en utmanande och snabb stridsupplevelse som påminner om den berömda Elden Ring, och befinner sig inom gränserna för en mörk fantasibakgrund. Konstruerad av utvecklarens vision, uppskattas den här världen vara ungefär fyra gånger så stor som dess föregångare som sågs i 2014 års Lords of the Fallen. Den här föregångaren var redan värd för en betydande terräng för utforskning, men The Lords of the Fallen (2023) vågar sig bortom med en banbrytande funktion: tillgång till de avlidnas rike, vilket effektivt utökar utforskningslandskapet dubbelt.

För att lägga till dess lockelse introducerar spelet ett mångsidigt sortiment av nio spelbara karaktärsklasser, som var och en erbjuder omfattande anpassningspotential. Utsikten till samarbetsspel tillsammans med en vän höjer spänningen ytterligare, även om den exakta mekaniken i detta samarbetsspel – vare sig det liknar Souls-stil eller med ett innovativt tillvägagångssätt – förblir okänd.

Med påtaglig förväntan är förhoppningarna höga för The Lords of the Fallen (2023). Strävar efter att replikera Elden Rings skicklighet, dess potential för fängslande underhållning hägrar stora, lovande timmar av fängslande njutning. När bilder häpnar uppstår ett lovande landskap.