Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Vilken ny HTC Android-telefon är det här? (HTC Dragon?)

Okej så en ninja gav oss några väldigt intressanta bilder. De visar oss en HTC-telefon (du kan se HTC-logotypen högst upp) med en större skärm och hög upplösning (du kan se på storleken på Android i mitten) som kör Android på den …

Kan det här vara HTC Dragon vi har hört talas om? Draken tror jag kommer att vara Android-motsvarigheten till Touch HD2 (samma hårdvara mestadels och bara Android istället för Windows Mobile). Du kan också se styrkulan längst ner på telefonen som enkelt kan läggas till av HTC till HD2 för att ge Dragon ett bättre sätt att rulla.

REDIGERA: Förresten svartade jag ut fotot. Där det står Välkommen till …. Det står inte namnet på telefonen, det har ett nummer som jag får veta att det används för att avgöra vem den här telefonen lånades ut så av uppenbara skäl som blev blockerade, inte för att nämna skulle inte hjälpa oss att räkna ut telefonen. Och sedan blockerade jag tiden, bara för att vara extra säker som våra ninja inte kan spåras tillbaka till.

Så vad tycker ni? Vilken telefon är det här?

EDIT: Jag glömde att påpeka det, men Scott har rätt. Det är definitivt en GSM-telefon att döma av “3G” -märket i namnlisten.

Okej, så uppenbarligen är 3G nu en symbol som används av vissa Verizon-telefoner också, så rep som tyder på GSM.

TACK TWIGZ!

Om du gillade det här kan du överväga att dela det