Vilken Àr Patreon-plattformen som anvÀnds av Youtubers och hur fungerar den?

0 Shares

För nÀrvarande finns det flera metoder som gör att vi kan tjÀna pengar frÄn bekvÀmligheten av vÄrt eget hem. Vissa av dessa yrken Àr formella, medan andra tillÄter oss att fÄ ut det mesta av vÄr kreativitet. Patreon Àr plattformen som tillÄter oss att göra detta lÀtt att tjÀna pengar och Àven upptÀcka en stor mÀngd innehÄll som utan tvekan kan fÄ oss att le. Men först ska vi berÀtta om andra sÀtt att tjÀna pengar.

Faktum Àr att i dag har mÄnga mÀnniskor hittat ett sÀtt att generera inkomster med YouTube eftersom det Àr ett relativt billigt och bekvÀmt alternativ, sÀrskilt i tider av en pandemi.

Å andra sidan föredrar andra anvĂ€ndare att tjĂ€na pengar pĂ„ sĂ€ndningar pĂ„ Twitch som Ă€r en annan bra plattform som lĂ„ter anvĂ€ndare tjĂ€na pengar frĂ„n bekvĂ€mligheten av sitt eget hem.

Det finns dock andra anvÀndare som tjÀnar pengar pÄ sina Instagram-konton eftersom det har blivit ett annat ganska pÄlitligt alternativ eftersom det Àr ett av de mest anvÀnda sociala nÀtverken runt om i vÀrlden.

För att komma tillbaka till Patreon Àr det verkligen vÀrt att utforska vidare eftersom det Àr ett mycket anvÀndbart verktyg om du vill tjÀna pengar hemifrÄn. Om det Àr vad du vill, kommer du att bli glad att veta att vi förklarar det för dig hÀr Vilken Àr Patreon-plattformen som anvÀnds av Youtubers och hur fungerar den?.

Vad Àr Patreon-plattformen?

Det rÄder ingen tvekan om att det Àr det att dela vÄr talang med andra mycket enklare Àn för nÄgra Är sedan. Nuförtiden kan vi informera hela vÀrlden om vÄr existens med ett klick. Och detta Àr inte förvÄnande, för med det stora antalet verktyg och plattformar som tekniken erbjuder oss, Àr delning av innehÄll en bit av kakan.

En av dessa praktiska plattformar för innehÄllsdelning Àr Patreon. AnvÀnds av tusentals YouTubers runt om i vÀrlden och Ätnjuter mycket och lite berömmelse, lÄter Patreon oss leva det innehÄll vi vill ha i sin helhet. Dessutom gör denna streamingplattform det möjligt för följande innehÄllsskapare att betala för sitt arbete.

Patreon Àr ett bra alternativ för alla som vill komma in pengar för din kreativitetoch Àven dela det med vÀrlden. Denna plattform Àr sÀrskilt bra för dem som har ett stort antal YouTube-prenumeranter eftersom den lÄter dig dela Ànnu mer innehÄll med dina lojala följare.

Hur fungerar Patreon-plattformen?

För att göra den hÀr plattformen Ànnu bÀttre Àr dess funktion verkligen enkel och gör det möjligt för sina anvÀndare att göra och ta emot betalningar snabbt. Alla som vill vara en del av det större Patreon-communityt mÄste göra sina följare veta att du kommer att streama pÄ Patreon. PÄ sÄ sÀtt kan de vara medvetna nÀr du delar innehÄll pÄ den plattformen.

En annan sak du behöver göra Àr att frÄga dem vilken typ av medlemskap de vill ha. Beroende pÄ vilket medlemskap du vÀljer pÄ Patreon kommer du och dina följare att ha olika alternativ. NÀr du Àr klar kan du konfigurera medlemsnivÄn för ditt konto och anpassa din webbplats efter dina önskemÄl och dina följare.

NÀr du börjar ladda upp ditt valfria innehÄll kommer dina följare att kunna stödja ditt skapande med mikrobetalningsdonationer. För att fÄnga tittarnas uppmÀrksamhet mÄste innehÄllsskaparen skapa en kampanj som till deras glÀdje inte har nÄgon tidsbegrÀnsning. Om ett fan kÀnner sig villig att donera pengar kan Patreon göra det.

Dess enkla hantering gör det till ett riktigt kostnadseffektivt alternativ för dem som letar efter en stabil kÀlla till pengar. Detta beror pÄ att för varje betalning görs en observatör du kommer att fÄ belöningar pÄ Patreons webbplats. Det rÄder ingen tvekan om att detta i hög grad uppmuntrar fansen att donera, vilket gör det mycket lÀttare för de skrupelfria.

Vad tjÀnar Patreon pÄ den hÀr tjÀnsten?

Eftersom det Àr en sÄ anvÀndbar och mÄngsidig plattform Àr det inte konstigt att Patreon gör nÄgot av alla dessa tjÀnster och donationer. Innan vi delar vÄr kreativitet pÄ Patreon mÄste vi vara tydliga med det tar ut en provision pÄ 5 % pÄ varje donation. Ytterligare 5 % debiteras pÄ transaktionsavgifter.

Detta innebÀr att innehÄllsskaparen sÄ smÄningom kommer att tjÀna 90 % av donationsvinsten. Detta Àr ytterligare ett tecken pÄ det Patreon Àr utmÀrkt arbetsalternativeftersom det gör det möjligt för innehÄllsskapare att behÄlla de flesta av sina donationer.

Det rÄder ingen tvekan om att om du vÀljer att gÄ med de som delar deras innehÄll pÄ Patreon, kommer du inte att Ängra det. Vi uppmuntrar dig att utforska detta Àmne ytterligare för att pÄ bÀsta sÀtt anvÀnda din kreativitet och pÄ sÄ sÀtt enkelt och snabbt tjÀna ytterligare inkomster.

0 Shares