Vilken är den bästa videoredigeringsprogramvaran utan vattenstämpel?

Behöver du redigera en gratis video? Idag får vi se vilka är de bästa videoredigeringsprogrammen utan vattenstämpel så att du kan börja producera ditt projekt direkt.

Lyckligtvis kan vi hitta ett stort antal alternativ på internet när vi pratar om videoredigering. Detta är positivt eftersom vart och ett av dessa program erbjuder liknande funktioner, men alla fungerar inte på samma sätt.

Oavsett om du vill klippa eller dela video utan program, lägga till filter, redigera ljud eller göra mer avancerade saker. Dessa program kommer att vara mycket användbara för dig. Speciellt om man vill redigera videor utan vattenstämpel.

Bästa filmredigeringsprogram utan vattenstämpel

Minitool Movie Maker

Ett av de mest kända exekveringsprogrammen videoredigering utan vattenstämpel, helt gratis och massor av coola funktioner. Den stöder de mest populära formaten som MP4, AVI, etc.

Samtidigt kan vi hitta olika fördefinierade mallar som du kan använda beroende på ämnet för din video. Den har ett stort antal videoövergångar, så det kan porträtteras korrekt.

Du kan lägga till titlar, krediter och krediter. I sin tur kan du ändra färger och lägg till olika filter, dela videor, kontrollera upplösningenetc.

Du kan ladda ner Minitool Movie Maker härifrån.

Gratis VSDC Video Editor

Om vi ​​pratar om gratis videoredigerare utan vattenstämpel måste vi prata om VSDC som kan laddas ner från VSDCs officiella webbplats Free Videoredigerare. BAKOM kraftfull och helt gratis editor som har en lång historia bakom sig.

Samma program låter dig exportera videor till olika sociala nätverk vid varje given tidpunkt, det är kompatibelt med de senaste formaten, du kan lägga till ett stort antal filter och visuella effekter av alla slag. Du kan osv.

om du vill VSDC i sin gratisversion som är ganska komplett och inte har något vattenstämpel. Då bör du prova dess Pro-version, som har många andra mer avancerade funktioner för den otroligt prisvärda prislappen på $20.

Hur man redigerar videor utan vattenstämpel

OpenShot

Detta program är inte så avancerat som de som nämns ovan. Men det kommer från Öppen källa och helt gratis. Så för enkla redigeringar utan vattenstämpel är detta bara perfekt.

Den är kompatibel med de viktigaste operativsystemen: Windows, Linux och Mac. Dess gränssnitt är för enkelt och intuitivt, perfekt för dig som är ny på videoredigering. Formatstödet är ganska omfattande och låter dig lägga till olika lager och effekter till dina videor. Ladda ner den från den officiella webbplatsen.

Ljusverk

Det här är intressant videoredigeringsprogram som stöder olika format och möjligheten att redigera videor i 2K- och 4K-upplösningar. Du kan ladda ner videor i högupplösta format samt Pal, NTSC för TV-apparater.

Dess gränssnitt är enkelt och intuitivt, så att du kan använda flera tidslinjer för mer komplex redigering. Det låter oss exportera videor till YouTube och Vimeo i olika upplösningar.

Det enda dåliga är att den har en förlängning betald version som såklart har fler funktioner. Medan för dem som inte behöver något för komplicerat, räcker gratisversionen för att redigera videor utan vattenstämpel. Besök deras hemsida för mer information.

DaVinci Resolve

Om du behöver en icke-linjär videoredigerare utan vattenstämplar är DaVince Resolve vad du letar efter. Den har en uppsättning funktioner på professionell nivå. Du kommer att kunna redigera videor som ett proffs tack vare ett stort antal alternativ inklusive möjligheten att lägga till visuella effekter, filter, färgmodifieringetc.

Den har också ljudredigeringsverktyg som kan spara tid och andra program. Kompatibel med de vanligaste formaten idag. Räkna med din Gratis version samt med en betald.

Slutligen, även för de som vill redigera videor, är det bekvämt att veta hur man kan minska videovikten utan att förlora kvalitet i Premiere Pro, ett av de bästa redigeringsverktygen.

Relaterade Artiklar

Back to top button