Vilken är den bästa programvaran för att mäta min dators prestanda?

Implementeringen av teknik i våra dagliga liv har gjort livet som vi känner det möjligt. Annars, den kommunikation via sociala nätverkeller kunna köra specialiserade program för specifika uppgifter.

Att uppnå de tekniska framsteg vi har idag har inte varit lätt, men under åren har utrustningen förbättrats, vilket gjort den mer och mer effektiv. Det här är fallet Datorer vi har i våra hem brukat vara tyngre med fler komponenter och mycket långsammare.

Dessa förändrades hela tiden förbättring av intern kapacitet var och en av dem, liksom deras yttre utseende, för närvarande fungerar datorer och datorer tack vare operativsystem. De är förinstallerade på våra datorer och låter oss enkelt köra alla typer av program.

Vilken är den bästa programvaran för att mäta min dators prestanda?

En av de problem som kan påverka vår dators goda prestanda är detta Din prestation kan försämras gradvis. Detta sker som ett resultat av att du installerar obehöriga program som kan komma från skadlig programvara som påverkar vår dator.

Prestanda kan också försämras på grund av många onödiga filer som lagras på vår dators hårddisk. Dessa filer är väldigt lätta, men eftersom det finns så många av dem tar de upp mycket utrymme och gör att vår dator minskar sin kapacitet.

Till vår fördel, det finns flera program som vi kan ladda ner till vår dator för att hjälpa oss mäta våra datorers prestanda. Dessa program ansvarar för att beräkna aktuell hastighet som vår dator har kan många till och med jämföra med andra datorer.

Användbara program för att mäta datorprestanda

Om vi ​​utforskar detta ämne kommer vi att se att det finns många program där ute som lovar att göra just det. Alla har dock inte bra fördelar och resultat. Därför kommer vi i den här artikeln att ta reda på vilka program som är bäst för att mäta min dators prestanda.

PCMark 8

Utan tvekan, när det kommer till att mäta vår dators prestanda, är PCMark 8-programmet det mest lämpliga för att göra detta möjligt. Den är listad som den bästa prestandajämföraren mellan datorer.

Detta program fokuserar på att genomföra en mängd olika teststudier inklusive grafiska slitagetester. Utan att kompromissa med den förträfflighet som batteriprestanda måste mäta, även hårddiskens prestanda.

Karakteristiken för PCMark 8-programmet är att utföra testforskning, och slutligen ger det resultatet. Vi kan jämföra detta resultat online med resultaten från andra datorer runt om i världen.

CPU-Z

Tack vare detta program har vi vi kan informera dig om allt vad vi vill veta om vår dator. Till exempel hur många kärnor har vår dator, hur snabbt den fungerar, vad är processormodellen och mycket mer.

Det kan vara lite trögt när man mäter den övergripande prestandan hos vår dator, men det är ett utmärkt verktyg för att informera oss om egenskaperna hos vår dator. Bland dess många fördelar är CPU-Z tillgänglig för flera plattformar.

HWMonitor

En av de främsta anledningarna till vår dator kan minska prestandanär för honom temperaturökning av densamma. HWMonitor detta program är ansvarigt för att visa oss den uppvärmning som alla interna delar av vår dator utsätts för.

Bland dessa element kan vi också observera driften av fläktarna som kyler systemet. Om vi ​​ser en gradvis ökning kan vi förhindra eventuella incidenter som kan skada vår dator.

Fraps

Detta är det perfekta programmet för fans TV-spelvi kommer att kunna med Fraps mäta antalet bilder per sekund i våra spel. Detta program aktiveras varje gång vi går in i ett videospel.

Tack vare detta program kommer vi att kunna kontrollera om vår dator kan överföra spelet i rätt hastighet. Vi kan också informera oss om det är något fel på vår dator och förbättra den.

Du kanske också är intresserad av Hur kan jag mäta hastigheten på min internetanslutning? – WiFi-hastighetstest inklusive relaterade ämnen. Med tanke på att du kommer att kunna få ett brett utbud av olika tekniskt innehåll på denna webbplats.

Relaterade Artiklar

Back to top button