Vilken är den bästa appen för att lära sig italienska med och utan internet?

Du kan ladda ner en mängd olika applikationer och spel på mobila enheter, men det bör noteras att det också låter dig lära dig ett annat språk. Av denna anledning kommer vi att förklara för dig vilken app som är bäst Lär dig italienska.

Det bör också noteras att det finns många applikationer att förbättra eller lära sig din nivå i italienska språket men vi valde den bästa för dig. För med Duolingo kan du lära dig ett språk med eller utan internet.

Upptäck den bästa appen för att lära sig italienska

Duolingo är en applikation med vilken du kan lära dig italienska i långsam. Men om du vill ha de extra funktionerna som den ger, som att använda appen utan internet, är det absolut nödvändigt att komma åt betalningsappen mer känd som Duolingo plus.

Så för att kunna njuta av appen måste du gå till Play Butik och ladda ner den. När du är klar kan du öppna den och märka att du borde Skapa ett konto och då måste han Välj språk vem vill veta att det i det här fallet är italienskt.

Det intressanta med denna applikation är att du själv kan välja hur mycket du vill träna per dag, det är bäst att träna 10 minuter om dagen. På så sätt kan du successivt få bättre kunskaper och färdigheter om språket.

Du kanske också märker att applikationen finns i flera format. Bland dem är avslappnat läge, som varar 5 minuter, normalt är 10 minuter, allvarligt – 15 minuter, och slutligen intensivt är 20 minuters träning om dagen.

Du kan välja filen från början avslappnat läge så att du gradvis får prestation. Du kan också se appen visa ett meddelande om att du kan ändra inlärningsläget senare om du vill.

När du väljer avslappnat läge kommer du att se två frågor dvs: kan du inte italienska? kan du redan någon italienare Så du måste kontrollera det lämpliga alternativet, kom ihåg att om du är ny och vill lära dig språket från början, är det lämpligt att välja den första frågan.

Duolingo kan användas offline, vilket är en fördel

Sedan kommer applikationen att ställa dig en rad frågor där du måste välja lämpligt alternativ. Den har även ett horn som du kan trycka på lyssna på uttaletPå så sätt kan du se den korrekta stavningen av översättningen och dess uttal.

Duolingo ber dig att översätta meningarna, så den kommer att sätta orden på italienska åt dig, och användaren måste välja ett av de olika alternativen som visas på spanska tills de kan bilda rätt mening.

I sin tur kan du gå svara på antalet meningar att applikationen är skräddarsydd efter dina behov, tack vare vilken du kommer att få kunskap med enkla meningar. Dessutom är fördelen att du kan lyssna på uttalet.

Vid slutet av tiden kommer Duolingo att visa en varning med meddelandet: “Lektionen avslutad”. I sin tur kommer det att markeras att den dagliga lektionen är avklarad, till exempel markeras den med en cirkel på måndag.

På samma sätt, om du har överskridit målet och klickat på alternativet fortsätt, kommer appen att visa dig olika betalningsalternativ. Dessutom, om du vill ha en intensivkurs rekommenderar vi att du skaffar en, du kan till och med välja en ettårig kurs och då behöver du skapa en profil.

Kom ihåg att betalningsalternativet heter “Duolingo plus”, då kan du klicka på alternativet “Köp Duolingo plus”. Då ser du kostnaderna beroende på om du väljer 1 månad, 6 månader eller 12 månader.

Det bör också noteras att du med denna applikation kan ladda ner en serie övningar för arbete, den så kallade Off-line. Genom att köpa Duolingo plus kommer du att kunna komma åt dina klasser eller övningar utan att vara ansluten till internet.

Vi hoppas äntligen att den här artikeln hjälpte dig. Det skulle dock inte vara trevligt att höra din åsikt Känner du en annan En applikation som liknar Duolingo? Tycker du att Duolingo erbjuder en bra språkinlärningstjänst? Lämna oss dina svar i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button