Vilka webbplatser som ska användas för att skicka filer utan att registrera dig

0 Shares

Varför använda oregistrerade sidor för att skicka in filer

Vilka webbplatser som ska användas för att skicka filer utan att registrera dig

Du kanske undrar varför det är intressant att använda webbsidor för att dela filer utan registrering istället för plattformar där du måste registrera dig. Det finns olika anledningar som kan hjälpa oss, som i slutändan kan vara användbara.

En av dem är för fart . Om vi ​​kommer in på en webbsida där vi bara behöver släppa filen vi vill skicka går det snabbare än att behöva installera en applikation eller behöva registrera sig på en onlineplattform, aktivera kontot osv.

Vi måste också komma ihåg att de har fördelen att mottagaren i många fall inte behöver göra mer än att klicka på länken som vi genererar när vi laddar upp den och de kommer inte behöva installera något annat, eller konfigurera något på sin enhet.

En annan positiv punkt är att de är det free . Även om det finns många plattformar med registrering som också är registrerade, när det gäller sidor där vi inte behöver lägga någon data, kommer vi att finna oss själva med försäkran om att vi inte kommer att behöva betala något för att dra nytta av de funktioner som den erbjuder .

Det är också en faktor till Integritet . I slutändan skickar vi in ​​filer anonymt. Vi skulle inte behöva skapa ett konto eller ange e-post, namn eller annan information. Du måste helt enkelt ladda upp filerna, skapa länken och dela den med en annan användare för att ladda ner den.

Fildelningswebbplatser utan registrering

Vi kommer att visa en lista med några webbsidor med vilka vi kan skicka filer till andra utan att behöva registrera oss. Vi kommer att se de viktigaste egenskaperna hos var och en av dem och på så sätt kunna välja vilken som passar bäst till det vi letar efter. Alla har något gemensamt, och det är att vi inte behöver lägga några personuppgifter för att kunna dela dokument.

Anonym

Det första alternativet vi vill visa är det Anonfiler . Det är en mycket enkel sida att använda och som också erbjuder en stor kapacitet. De lovar faktiskt upp till 20 GB av filgräns och obegränsad bandbredd. Det är idealiskt om vi snabbt vill dela en mapp som innehåller många filer och vi inte vill registrera oss.

Att använda Anonfiles är väldigt enkelt. Vi måste komma åt deras hemsida och där kommer vi att se en knapp som säger Ladda upp. Ett fönster öppnas automatiskt för att välja de filer som vi vill ladda upp från vår dator. Vi måste bara ge det att fortsätta och fortsätta med processen tills den är klar.

Dessutom, även om det finns möjlighet att ladda upp dem anonymt, tillåter det oss också att skapa en användare. Detta hjälper oss att ha mer kontroll över filerna som vi delar med tredje part. Det är ett alternativ som vi kan ta hänsyn till, även om vi i det här fallet skulle förlora anonymiteten.

Subir archivos con Anonfiles

FileMail

Ett av de mest intressanta alternativen är FileMail. Förutom att tillåta oss att skicka filer till andra användare utan att behöva registrera eller installera något, tillåter det oss att kryptera det vi ska skicka med ett lösenord . Det är ett sätt att skydda länken och hindra någon från att se innehållet ifall det skulle läcka.

En annan höjdpunkt är att vi kan sätta en deadline för att dessa filer ska vara tillgängliga. Vi kan ställa in att den raderas automatiskt om en dag, en vecka, en månad … Vi kan också helt enkelt låta den förbli där på obestämd tid.

Dess funktion är mycket enkel. Vi behöver bara gå in på deras hemsida och där klicka på Lägg till filer. Vi väljer den som intresserar oss (vi kan även skicka en fullständig mapp) och klickar på Skicka. Den här filen får vara max 5 GB. Det kommer att generera en länk för oss. Vi kan också lägga ett meddelande om vi vill.

Fecha de caducidad de archivos en Filemail

JustBeamIt

Ett alternativ är JustBeamIt . Det tillåter oss också skicka filer utan att behöva installera något eller registrera. För att börja använda den måste vi komma åt dess webbplats från vilken webbläsare som helst.

Att använda det är väldigt enkelt. Vi måste dra filen vi vill ha och den genererar automatiskt en länk åt oss. I det här fallet måste både avsändaren och mottagaren hålla överföringsfönstret öppet tills processen är klar.

JustBeamIt har en egenhet, och det är att filerna vi skickar kommer att vara lagras i 10 minuter . När den tiden går tas de automatiskt bort från plattformens servrar och är inte längre tillgängliga.

JustBeamIt

Gofile.io

Vi kan dela dokument och filer med Gofile.io på ett mycket enkelt och snabbt sätt. Även om det tillåter oss att skapa en användare för free, kan vi också skicka dessa filer utan att behöva registrera eller behöva tillhandahålla några uppgifter.

Vi måste komma åt deras hemsida och när vi väl är där kommer vi att se Ladda upp filer knapp. Vi måste välja filen som vi vill skicka till en annan person och sedan skapa länken som vi kan skicka.

Som vi kan se på deras hemsida så indikerar de att de inte har någon typ av gräns och att det är helt free. Dessutom kan vi som ett alternativ skapa ett användarkonto och kunna hantera filerna från plattformen, utöver att bara skicka dem utan att registrera dig.

Gofile.io

File.io

Med File.io kommer vi att hitta en tjänst som liknar den tidigare. Det är super lätt att använda och vi kan också skicka filer utan att behöva registrera eller installera något på datorn. Vi behöver bara komma åt deras hemsida och klicka på Ladda upp. Där väljer vi ut de dokument som vi är intresserade av att skicka.

När processen är klar kan vi dela länken där innehållet har lagrats med vem vi vill. De kan ladda ner den till vilken dator som helst genom att helt enkelt ha en internetanslutning, utan att behöva installera någon extra programvara eller registrera sig när som helst.

Därför har vi ytterligare ett alternativ för att snabbt och enkelt kunna skicka alla typer av filer. Vi kommer inte att behöva lämna ut någon typ av personuppgifter eller registrera oss. Det är mycket användbart att dela filer för free.

File.io

File Dropper

En annan sida för att kunna skicka filer anonymt utan behov av registrering är File Dropper . I det här fallet kommer vi att kunna dela dokument som upptar upp till 5 GB . Vi måste komma åt din webbplats och där hittar vi en enkel plattform där vi snabbt kan skicka filer.

För att använda den måste vi klicka på Ladda upp fil , ladda upp filen som intresserar oss och generera sedan en länk. Den länken är vad vi måste skicka till andra användare som vi vill dela dokumenten med.

File Dropper

Dessutom kan vi skapa ett konto. Detta gör att vi kan hantera filerna bättre. Men i det här fallet skulle vi behöva lägga in vissa uppgifter, såsom en e-postadress, för att kunna genomföra den registreringen och skapa användaren och logga in.

Kort sagt, det här är några alternativ vi har för att kunna skicka filer utan att behöva registrera dig i förväg. Vi har sett de viktigaste egenskaperna hos var och en av dem, men i allmänhet erbjuder alla det väsentliga: ladda upp dokument och filer av alla slag, generera en länk och dela den med andra utan att behöva installera någonting eller ge data.

0 Shares