Vilka varor kan skickas med US Post?

0 Shares

United States Postal Service, även känd som USPS, har sina begränsningar. Av denna anledning kommer vi att berätta för dig Vilka varor kan skickas via US Post.

USPS tillhandahåller en kvalitetstjänst, men det skiljer sig mycket från att skicka ett paket eller en produkt via Wallapop, och situationen i USA är annorlunda. Av denna anledning är det viktigt att fråga om paketen som skickas.

Försändelser som är förbjudna att skickas via U.S. Post Office

US Post Office är vanligtvis mycket tolerant mot föremål som kan skickas genom det. Det finns i alla fall vissa begränsningar som måste beaktas. Av denna anledning kommenterar vi anläggningar som är strängt förbjudna av USPS.

 • Marijuana: Även om vissa delar av USA tillåter marijuana, kan marijuana inte skickas i någon av dess presentationer via USPS (inklusive medicinsk marijuana).
 • Gas: bensin eller annat flyktigt bränsle får inte transporteras. Observera att detta involverar andra brandfarliga föremål, i själva verket finns det vissa restriktioner för lim, parfymer, färger, emaljer.
 • Explosiva varor: tydligt korrelerat med ovanstående är det strängt förbjudet att skicka USPS-sprängämnen.
 • Krockkuddar: Krockkuddar är förbjudna av US Post Office. Detta gäller särskilt krockkuddar i fordon.

Kom ihåg att även privata företag har sina egna regler. Därför, om du planerar att använda FedEx, måste du veta vilka fraktreglerna är, och samma regel gäller för andra företag.

Tillåtna och förbjudna föremål eller tillåtna utom USPS

Å andra sidan finns det vissa varor som under vissa omständigheter kan skickas via USPS eller liknande representerar en mer omfattande analys. I alla fall är det bäst att kontakta företaget direkt och fråga om fastigheterna nedan.

 • Alkohol/cigarr och tobak: Vanligtvis är alkoholhaltiga drycker av något slag inte tillåtna genom USPS, förutom cigaretter och tobak. Det finns dock vissa omständigheter under vilka detta kan tillåtas, kontakta återigen US Post Office.
 • Aerosolsprayer: USPS uppger att butan, propan och vissa brandsläckare kan skickas via dess tjänster. Trots det är det bäst att alla typer av gas rådfrågas före transport.
 • Döda/kremerade kvarlevor: Det kan överraska dig, men USPS tillåter transport av kremerade rester av både människor och djur. Du bör dock överväga att använda en robust behållare, även om det rekommenderas att du kontaktar företaget innan frakt. Ett undantag är givetvis ett kremerat lik, då ett lik inte kan fraktas under andra förutsättningar.
 • Skjutvapen: Skjutvapen kan skickas av auktoriserade tillverkare, men det finns vissa begränsningar i detta avseende och ammunitionen är strängt förbjuden.
 • Bräckliga föremål: Du kan säkert skicka ömtåliga föremål via USPS, men bara om de är ordentligt skyddade.
 • Levande djur: Levande djur kan normalt inte skickas med US Post. Det finns undantag i alla fall, så det är bäst att kontakta denna institution.
 • Ångest: Receptbelagda läkemedel är vanligtvis förbjudna av USPS, och så är receptfria läkemedel.
 • Gifter: Gifter är vanligtvis förbjudna, även om det finns några undantag. Detta bör givetvis diskuteras direkt med företaget för att inte leda till något förbud.

Det finns många andra föremål som inte får transporteras igenom USA:s postkontor. I vilket fall som helst är de som visas ovan en syntes av de som kan skickas och de som har begränsningar. Kom ihåg att du kan se allt mer i detalj på den officiella US Postal Service-webbplatsen.

Det är bäst att kontakta USPS direkt med oro, samma regel som följs när man rapporterar ett förlorat paket från USPS i USA och andra liknande problem.

0 Shares