Vilka spel liknar Boom Beach? – De flesta liknande spel

Om du är en videospelsspelare för Boom Beach mobilplattformar måste du prova och naturligtvis spela de olika spelen som vi kommer att ta upp i den här artikeln i valfri ordning.

Att lyfta fram variationen och spelbarheten varje titel representerar, till exempel spelmekaniken och nyheterna var och en kommer med. Fortsätt med oss ​​för att upptäcka nya spel som du kan ta med dig i ditt bärbar enhet.

Vad handlar videospelet Boom Beach om?

Du kanske är en gamer Clash Royale och letar du efter ett annat videospel för din mobila enhet och surfar i Play Butik kommer du att stöta på den här titeln och undra; Vad är Boom Beach?

Det finns mobil strategispel för Android- och IOS-system, skapade av utvecklaren Supercell. Lanserades i betaversion i Kanada i november 2013. Och öppnade i resten av världen i mars 2014. Observera att den även är tillgänglig för Windows och Mac.

Detta strategispel kombineras med attacker på andra motståndare (onlinespelare) och stridsvagnar som belägrar baserna som genereras automatiskt av spelet.

Detta leder till utvecklingen av deras strider i tropisk skärgårdmed användaren på sin ö, hur många försvar och trupper (liknande stilen med Clash of Clans).

Där spelare kan bygga eller organisera sin bas, uppgradera och blockera deras försvar som byggnader. Den här titeln kombinerar enspelarkampanjer med möjligheten att attackera andra spelare i flerspelarläge på samma karta.

Finns det andra spel som Boom Beach?

Svaret på den frågan är ja eftersom det dynamiken i spelet Detta är en innovation i världen av videospel för mobila enheter, bord och till och med datorer.

På grund av den imponerande grafikdelen, när det gäller scenariodetaljer, karaktärer, spelmekanik, mångfald i co-op, multiplayer och sololägen. Detta ger riklig täckning till många spel som har förlitat sig på dessa argument för att introducera något nytt och annorlunda.

Så vi började med ovan nämnda Sammandrabbning av klaner; en titel som ligger kvar i toppen av de mest populära nedladdningarna efter några år.

Vi fortsätter denna sammanställning av videospel Game of War; mycket beroendeframkallande MMORPG (online multiplayer-rollspel) spelas vertikalt på skärmen på en mobiltelefon. Den räknar med allianser tillsammans med den inbyggda chatten för kommunikation där du ska kämpa för kungariket mot drakar och alla typer av medeltida fiender.

Titel Plundra piraterna; är ett strategispel där vi måste bygga och försvara vår piratstad. Dessa Rovio-titlar är samma som gav liv åt Angry Birds-titlar för mobila enheter och datorer.

I den här listan hittar du genretiteln “Gunman” I versionen utfärdad av utvecklaren Activision “Free-att spela realtidsstrategi ”där vi måste bygga vår egen militärbas för att leda några av de mest hyllade karaktärerna från Call of Duty-serien.

I denna resa genom olika titlar kommer vi till Star War: CommanderDen här serien bestämde sig för att följa den mekaniska formeln för det första spelet på den här listan, med hjälp av realtidsverktyg i det stora Star Wars-universumet, med bra grafik, ljud, trohet mot temat och utmärkt spelmekanik.

En annan titel från MMORPG-genren är Empire: Four Kingdomssom tar oss till framväxten av civilisationer och imperier med slott och kungar som kämpar för ära och seger. Utvecklat under medeltiden, spelet mellan legendariska imperier, segrar, kommer att ge ära till dem som styr kungariket med ära.

Så, som i den lilla listan, nämner vi några ikoniska titlar som kan laddas ner för att dela och spela mellan vänner eller onlineanvändare samtidigt som de har roligt.

Relaterade Artiklar

Back to top button