Vilka spel liknar Age of Empire pÄ Android?

0 Shares

Age of Empire Àr en Microsoft-saga som kommer att ge oss mÄnga minnen eftersom den hade flera berÀttelse- eller kampanjlÀgen och onlinelÀget, med flera versioner till sin kredit, har blivit vÄrt favoritspel i timmar genom Ären. NÀr vi var yngre, innan man kunde spela via Zone eller via Ip, var en av de viktigaste förlÀngningarna av detta spel Age of Empire The Conqueros, som spelas pÄ Steam idag av miljontals anvÀndare, inkl. Liknande Age of Empire för Android.

Age of Empire för Android

Ett unikt spel som tillhör kategorin strategispel, absolut men det Àr i ett annat spel historiska mÀnskliga tidsÄldrarFrÄn stenÄlder till medeltid fÄr man, förutom att ha roligt, kÀnna bl.a modern mÀnsklig historia, dess utveckling inom teknik och krigskonst, sÄvÀl som andra ganska didaktiska saker som hjÀlper dig att avancera din vetenskap.

Age of Empire spel för Android

DÀrför mÄste vi förklara att Äteruppleva dessa ögonblick med klassikerna PC-spel att de idag Àr för Android, som med Age of Empire, vi har mÄnga liknande spel och det finns tusentals spel som optimerar och förbÀttrar spelprestandan pÄ min Android-telefon precis som den som kommer att fÄ oss att skratta pÄ ett fantastiskt sÀtt eftersom det hÀr fantastiska spelet vid nÄgot tillfÀlle inte klarade nÄgra problem, ha en episk kamp dÀr du kommer att behöva ta itu med alla dina resurser för att möta hotet de utgör mot dig.

Kejsarens Ă„lder:

Det Àr ett spel som Àr ganska likt det som redan nÀmnts men med sina skillnader, ett av de mest likna den berömda Age of Empire men med mer stiliserad grafik, vhur man blir bunden till skÀrmen i timmar riktigt bra och roligt för alla som Àlskar det typ av spel den första som vi utan tvekan rekommenderar. Ladda ner hÀr

Empire War. Age of Heroes

Det Àr ett strategispel, ganska roligt, med samma empire-logik men mer futuristiskt, du börjar frÄn antiken tills du nÄr en framtid dÀr du kan slÄss mot maskiner och rymdskepp nÄgot ganska roligt och vÀldigt komplett.

Spartas tidsÄlder

Ett ganska roligt Age of Sparta-spel, med mÄnga trick och stridsstrategier, lÀr dig att erövra kolonier och civilisationer för att gÄ med i ditt lag, sÄ att du kan ta parti och fÄ dem alla dra nytta av lagspel.

Age of Empire Àr gratis att ladda ner, det Àr utan tvekan ett av huvudspelen för alla plattformar som vi inte kan lÄta bli att lyfta fram nÀr vi tÀnker pÄ de som har prÀglat vÀrldshistorien och idag Àr en hyllningsdag. Sanningen Àr att vi vill visa dig nÄgra av de bÀsta spelen som liknar Age of the Empire qVi anser att man i sÄdana fall bör beaktas.

PoÀngen Àr att vÄra lÀsare lÀnge har bett oss att skriva en artikel om olika spel liknande Age of Empire för Android, och idag ville vi visa er de 3 bÀsta i segmentet. Vi Àr helt sÀkra pÄ att alla dessa spel kommer att tillÄta dig att hitta dig sjÀlv med möjligheten att ha kul med spel av denna typ.

Android-spel i stil med Age of Empire

Age of Empires: Castle Siege

Av alla spel som liknar Age of Empire för Android som vi tycker bör nÀmnas Àr förmodligen ett av de bÀsta Age of Empires: Castle Siege. Om detta mÄste vi sÀrskilt betona att det Àr en titel som utspelar sig under medeltiden, dÀr du behöver skaffa resurser för att bygga upp ditt samhÀlle och försvara dig mot alla fiender. Det bÀsta av allt Àr att vi kan delta i kampanjer av kÀnda personer som Saladino, El Cid Campeador, Juana de Arco, Ricardo Corazón de León, etc.

Kung av Avalon

King of Avalon “Dragon Warface” detta Ă€r ytterligare en titel som vi Ă€r sĂ€kra pĂ„ att de som lĂ€ser den hĂ€r artikeln mĂ„ste ha bevis för. Det hĂ€r Ă€r en extremt intressant titel dĂ€r du mĂ„ste bygga din egen armĂ© och sedan ersĂ€tta kung Arthur i spetsen för trupperna. I det hĂ€r fallet har vi naturligtvis Ă„terigen att göra med ett medeltida spel.

Bygger SimCity

Och vi landade direkt SimCity BuildIt, men i det hÀr fallet har allt att göra med konstruktionen och utvecklingen av en modern stad, inte andra spels medeltida klassiker. I alla fall, om du vill visa dig sjÀlv att du kan driva staden idag eller inom en snar framtid Àr detta ett av de bÀsta alternativen i detta segment.

Flera andra mycket populÀra sökningar och anvÀndarförfrÄgningar i detta avseende, Àr direkt relaterade till följande: Aage of Empires APK för Android, Age of Empires-spel för Android offline, det bÀsta Age of Empires-spelet för Android, spel som liknar Age of Empires för Android utan internet, Age of Empires nedladdning för Android, de bÀsta Android-spelen som Age of Empires, Aage of Empires som liknar Android eller Android-spel som Age of Empires. Om du har andra frÄgor i detta avseende, fortsÀtt naturligtvis att frÄga oss varför vi kan hjÀlpa dig i detta avseende.

Vilka av dessa Age of Empire-liknande spel för Android gillar du mest? Vilken annan vÀn kan du namnge?

0 Shares