Vilka skyldigheter har gemensamma bankkontoinnehavare?

0 Shares

Om du undrade Vilka skyldigheter har innehavare av gemensamma bankkonton? LÀs guiden nedan noggrant nÀr vi svarar pÄ denna frÄga. PÄ samma sÀtt, om du letar efter en ny bank för att sköta din verksamhet, kan du övervÀga att öppna ett konto hos Bansefi, nu kÀnd som Banco del Welfare i Mexiko.

Det Àr ocksÄ mycket viktigt för folket i Mexiko att veta vad Círculo de Crédito Àr och vad den bestÄr av innan de anvÀnder nÄgon av finansiella resurser som vi kommer att prata om hÀrnÀst.

Vad Àr ett gemensamt bankkonto?

Generellt sett sÀger vi ett gemensamt bankkonto tillÄter tvÄ eller flera personer att utföra operation bankverksamhet med ett konto. Vanligtvis har gemensamma bankkonton flera innehavare, men det finns ocksÄ en enda innehavare och en behörig person.

I vilket fall som helst, Àven om de Àr olika, tillÄter dessa konton mÄnga gÄnger livstidsfunktioner som verifiering av Paypal-konton med ett kreditkort och mÄnga fler av stor vikt. I alla fall, för att veta begrÀnsningarna i förvÀg, informera banken om det

Gemensamma ansvar för bankkontoinnehavare

I allmĂ€nhet Ă€r skyldigheterna för ett gemensamt eller gemensamt konto följande: samma som vanligt konto. Ägaren/anvĂ€ndaren/anvĂ€ndarna kommer att underteckna ett kontrakt dĂ€r de gĂ„r med pĂ„ att göra betalningar i tid och eventuella andra riktlinjer som föreslĂ„s av banken.

Det finns i alla fall flera sÀtt att presentera gemensamma bankkonton, varav de viktigaste Àr SamÀgare eller Gemensamma konton med en enda Àgare och auktoriserad.

DelÀgare

Avser gemensamma bankkonton med flera innehavare, vilket med andra ord betyder att alla innehavare har ansvar framför banken. DÀrför, vid eventuella olÀgenheter eller misslyckanden med att göra betalningen, kan var och en av innehavarna svara pÄ dem.

LikasÄ har gemensamma Àgandekonton den egenskapen att det enda sÀttet att göra betydande förÀndringar i en banks innehav Àr genom auktorisation av andra personer. DÀrför kan Àndring av lösenord, data eller annan information relaterad till kontot endast göras med samtycke frÄn alla anvÀndare.

För att komma tillbaka till den tidigare ansvarsfrÄgan bör det noteras alla innehavare Àr pÄ lika villkor. Det innebÀr att var och en av dem kan göra betalningar och fortsÀtta viktiga bankaktiviteter, som alla i sin tur tar över bankens definierade betalnings- och underhÄllsförpliktelser.

Med tanke pÄ ovanstÄende kanske denna typ av konto inte Àr den mest lÀmpliga under vissa omstÀndigheter. Detta Àr till exempel inte den typ av konto som rekommenderas om du hanterar mest pengar. Den bÀsta lösningen skulle vara att vÀlja den modalitet som den finns i Àgare och behöriga personer.

Ägare och auktoriserad

I det hÀr lÀget kommer endast en person att tillÄtas att andra personer anvÀnder kontot (med begrÀnsningar). Med andra ord, bara personen kommer att visas som rubrik och detta mÄste motsvara bankens uppgifter och ansvar.

Denna typ av gemensamma konton Àr speciellt avsedd för familjeöverhuvuden. Med det hÀr alternativet kan hushÄllsförestÄndaren ge andra familjemedlemmar tillstÄnd att göra inköp eller betalningar. Att vara ett bra alternativ om du vill ge ekonomisk frihet dina barn eller partner med ett konto du har.

I alla fall, som nÀmnts ovan, Ävilar alla skyldigheter gentemot banken Àgaren. DÀrför, om nÄgon av de behöriga personerna gör ett misstag eller Ädrar sig en betydande kostnad utan ditt medgivande, kommer det bara att vara du (Àgaren) vem ska svara i banken.

Oavsett sÀtt Àr det viktigt att du följer din banks policy eftersom underlÄtenhet att uppfylla dina skyldigheter kan leda till att onlinelÄnansökan och andra liknande aktiviteter inte tillÄts.

0 Shares