Vilka funktioner har Magisk och SuperSU? Vilken Àr bÀttre att roota Android?

0 Shares

Root motsvarar att ha maximal kraftsÄ att sÀga nÀr det gÀller systemadministratörsprivilegier pÄ en Android-telefon.

NÀr du rotar pÄ vilken Android-enhet som helst kommer du att kunna Àndra olika ÄtgÀrder som du inte hade tillgÄng till tidigare, till exempel möjligheten att utföra sÀkerhetskopiering till exempel frÄn telefonsystemet.

Det finns flera metoder för att roota en telefon, nÄgra mer effektiva Àn andra, Àven om detta kan variera beroende pÄ vilken modell och typ av mobiltelefon du vill roota, men sammantaget kan man sÀga att de tvÄ apparna Àr de som har visat sig vara mycket kompetent att rota utan att skapa problem. Det stora okÀnda Àr kunskap vilket Àr bÀst för denna aktivitet.

Vilka funktioner har Magisk?

Det Ă€r en applikation som Ă€n idag har visat sig vara ett avancerat och effektivt verktyg som tillĂ„ter anvĂ€ndaren bli “Ă€gare” till systemet att din Android-enhet Ă€r integrerad, nĂ„got perfekt för att kunna göra lĂ€mplig modifiering.

Dess mest anmÀrkningsvÀrda funktion Àr funktionen den har som lÄter dig dölja modifierad systeminformation, det vill sÀga varje aspekt av systemet som redigeras kommer att förbli obemÀrkt av det, dÀrför kan du göra nÄgra ÀndringarnÀr det kommer till programvara, inget system som stör dig.

En mycket praktisk funktion för alla som vill utföra full rotning frÄn telefonsystemet sÄ att telefonsystemet inte stör dig pÄ nÄgot sÀtt.

Att komma Ät terminalen dÀr allt Àr root lÀr vara mycket kraft, sÄ att sÀga, för dÀrifrÄn kan du inte bara göra nÄgra redigeringar vad gÀller operativsystemet, utan du kan samtidigt komma till förstöra viktig data för att den ska fungera korrekt. Om du vill rota Android rekommenderar vi att du laddar ner följande filer:

Det beror pÄ att Magisk mÄste installeras pÄ bÄda stÀllena för att utföra sina funktioner, och processen Àr inte heller för sen.

Vilka funktioner har SuperSU?

SuperSU en applikation som mÄnga har sett installerad pÄ sina elektroniska enheter utan att veta vad det var och vad dess funktion var. Detta, till skillnad frÄn den tidigare rotningsmetoden, har en behörighetshanteringsfunktion som mÄste utföras pÄ din Android-enhet som den Àr har administratörsbehörigheter för operativsystemet.

Kom ihÄg att inget företag kan tillhandahÄlla dig administratörsrÀttigheter till varje anvÀndare och blockerar dÀrför mÄnga funktioner.

I mÄnga fall kommer enheter med applikationen förinstallerad eftersom mobilföretag har behandlat den som ett viktigt verktyg för att hantera Ätkomst till huvudterminalen och dÀrmed göra vissa Àndringar i enheten. Samma applikation kan lÀtt hittas i Google Play Butik eller mycket vÀl ladda ner och installera APK.

Vilken Àr bÀttre att roota Android?

Huvudfunktionen för ovannÀmnda applikationer Àr att ge behörigheter eller behörigheter till anvÀndaren frÄn göra Àndringar och justera operativsystemet Android, uppdatera systemet, ta bort förinstallerade applikationer, Àndra funktionerna i andra applikationer och mÄnga andra funktioner.

SÄ mycket som Magisk och SuperSu verkar lika för dessa funktioner, bÄda visar en mycket tydlig skillnad. SuperSU tillÄter Ätkomst som systemadministratör, sÄ att du kan Àndra mÄnga funktioner pÄ din Android-enhet.

Det har visat sig vara pÄlitligt för mÄnga telefonbolag och Àr tillgÀngligt för alla i Play Butik. Men han blev omkörd Magisk Manager. Du kan till och med sÀga att det inte jÀmförs med det eftersom det döljer dina handlingar.

Detta innebÀr att varje Àndring som görs sker utan att systemet mÀrker det. Det har ingen begrÀnsning och det Àr mycket funktionellt att rota en mobil enhet frÄn början utan att operativsystemet vidtar nÄgra ÄtgÀrder eller blockerar. I korthet, Magisk kan anses vara det ultimata verktyget för att rota Android.

0 Shares