Vilka bilar accepterar DIDI? – DIDI krav

0 Shares

DIDI blir inte bara en stor möjlighet för dem som krÀver en sÀker, bekvÀm och ekonomisk transporttjÀnst. Men det blir ocksÄ ett bra alternativ för dem som vill tjÀna extra pengar; du kan till och med samla poÀng som DiDi-anvÀndare och dra nytta av plattformen; Men vilka bilar eller bilar accepterar DIDI för arbete?

Det bör noteras att det fortfarande finns mÄnga personer som inte Àr insatta i de krav som ska uppfyllas för att kunna arbeta med denna applikation. Att vara en Driving Partner Àr inte precis sÄ komplicerat, men för att uppnÄ det mÄste du uppfylla ett antal krav, som vi kommer att se nedan. Nu, om du vill veta varför DiDi ber om verifiering, kan du kolla in det hÀr speciella Àmnet pÄ vÄr blogg.

Krav för att vara förare med DiDi

Fil de mest grundlÀggande kraven som du mÄste följa Àr:

  • Var myndig (21 Ă„r).
  • Ha en identitetshandling.
  • Har ett giltigt körkort.
  • Ett intyg som ska utfĂ€rdas inom de senaste 30 dagarna och som inte fĂ„r innehĂ„lla nĂ„got brottsregister.
  • Fordonsregistreringsbevis frĂ„n 2011
  • Nuvarande patent och försĂ€kring.
  • Ett tydligt foto av ditt ansikte frĂ„n ditt ID.

Vilka bilar accepterar DIDI?

Alla bilar Àr inte godkÀnda för anvÀndning med DIDI. Observera att bilen mÄste tillverkas med 2012 hÀdanefter gÄ in pÄ plattformen.

Utöver det Àr det ocksÄ nödvÀndigt att filen fordonet har 4 dörrar och den rymmer fyra personer utöver föraren. Det krÀver Àven ABS, luftkonditionering, sÀkerhetsbÀlten i optimalt skick och krockkuddar.

Omfattande tÀckning krÀvs. Dessa krav Àr vÀsentliga för att sÀkerstÀlla sÀkerheten för bÄde föraren och passagerarna. SÄ det blir inget undantag.

Det krÀvs ocksÄ att fordonet Àr i gott skick utan nÄgra som helst kosmetiska skador, det Àr viktigt att bilen hÄlls i toppskick. De ska inte ha nÄgra varumÀrken eller klistermÀrken. Du kan kommunicera via WhatsApp Om du har ytterligare frÄgor om det hÀr problemet, kontakta DIDIs tekniska support direkt: 8112061157.

Uber eller DiDi?

Visst gör plattformarna skillnad pÄ ett eller annat sÀtt. Men det bÀsta Àr

Utöver ovanstÄende Àr det viktigt att ha detta i Ätanke om du vill utfÀrda en faktura mÄste du ange dina skatteuppgifter i appen. PÄ bloggen kan du hitta en artikel dÀr vi kommer att diskutera detta Àmne i detalj och hur man fakturerar i Didi.

Vi har ett brett utbud av artiklar pÄ bloggen dedikerade till dessa appar för att du ska fÄ en tydligare bild av saken.

Idag kan vi hitta en mÀngd olika transportapplikationer som pÄverkar vÀrlden. Didi verkar vara ett av de företag som gör de största investeringarna SÄ det Àr inte en dÄlig idé att se hur det fungerar nÀr det vÀxer i Latinamerika, sÀrskilt nÀr man vet hur mycket DiDi för nÀrvarande betalar sina förare.

Kom ihÄg att du har nÄgra tvivel vilka bilar eller bilar accepterar Didi du kan lÀmna det i kommentarsfÀltet hittar du lite lÀngre.

0 Shares